Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

İzopropil Miristat Nedir?

( Isopropyl Myristate (SU/HM) )

Isopropyl Myristate (SU/HM)

Çevre Etkisi

Sucul ekosistemde uzun süre kalıcıdır ve zararlı etkisi vardır.

Sağlık Etkisi

Cilt ve gözde tahrişe neden olabilir. Penetrasyon arttırıcı etki gösterebilir. Cilt yapısını değiştirerek diğer kimyasalların cildin daha derinlerine nüfuz etmesine izin verir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır.

Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emilimini artırabilir.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

1-METHYLETHYL ESTER TETRADECANOIC ACID, 1-METHYLETHYL TETRADECANOATE, IPM, ISOPROPYL ESTER MYRISTIC ACID, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOPROPYL TETRADECONOATE, MYRISTIC ACID, ISOPROPYL ESTER, TETRADECANOIC ACID, 1-METHYLETHYL ESTER, and TETRADECANOIC ACID, 1METHYLETHYL ESTER

Fonksiyonlar

Bağlayıcı

Koku Verici

Parfüm Ajanı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Bağlayıcı

Koku Verici

Parfüm Ajanı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Diğer İçerikler