Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

3-O-Etil Askorbik Asit Nedir?

( 3-O-Ethyl Ascorbic Acid )

3-O-Ethyl Ascorbic Acid

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Gözler üzerinde tahriş riski vardır.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Askorbik asit daha sık bilinen adıyla c vitamini kozmetik ürünlerde sıklıkla kullanılır.

Bu vitaminin esterlenmiş hali olan 3-O-Etil Askorbik Asit kozmetik ürünler için daha çok umut vaadedicidir.

C vitamini kararsızdır suda hızlı bozunur ve etkisini kaybeder.

3-O-Etil Askorbik Asit ise suda ve yağda kararlı yapıya sahiptir ve etkisini uzun süre gösterir.

C vitamininin kanıtlanmış antioksidan, kolajen güçlendirici ve cilt parlatıcı etkisini gösteren molekül bu etkileri bozulmadan uzun süre koruyarak avantaj sağlamaktadır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

3-O-Ethyl Ascorbic Acid, L-Ascorbic acid, 3-O-ethyl- (2R)-2-[(1S)-1,2-dihydroxyethyl]-3-ethoxy-4-hydroxy-2H-furan-5-one (R)-5-((S)-1,2-Dihydroxyethyl)-4-ethoxy-3-hydroxyfuran-2(5H)-one Vitamin C ethyl 5-(1,2-Dihydroxy-ethyl)-4-ethoxy-3-hydroxy-5H-furan-2-one

Fonksiyonlar

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı

Diğer İçerikler