Anasayfa Ürün İnceleme Cilt Bakımı Yüz Bakımı

Abtira LEMON GRAPEFRUIT - Zarif Yüz Peelingi

Ecomercek Puan Sistemi

Ecomercek Onaylı

badge badge badge badge badge badge badge badge badge badge

Mercek Altında

0-1

1-2

2-3

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

LEMON GRAPEFRUIT - Zarif Yüz Peelingi
LEMON GRAPEFRUIT - Zarif Yüz Peelingi
LEMON GRAPEFRUIT - Zarif Yüz Peelingi

KATEGORİ

Yüz Bakımı

İNCELEME TARİHİ

20 Şubat 2023

Abtira
LEMON GRAPEFRUIT - Zarif Yüz Peelingi

Puan Bilgisi

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Puan Bilgisi

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Ürün Bilgisi

Sağlık Puanı

İçerik Adı (INCI)

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlık Puanı

Daha Fazlası

Cocos Nucifera Shell Powder

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Shea butter içerisinde bol miktarda vitamin A, E ve F, anti-oksidanlar, mineraller ve doğal yağlar bulunur. Bu yüzden cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması ve cildin yumuşaması için oldukça etkilidir. Ayrıca cildi yatıştırmakta, cildin yaralanmasını önlemeye ve hatta mevcut yaraların iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Shea butter aynı zamanda cildin korunmasına da katkıda bulunur. Güneş ışığından, soğuk havalardan ve rüzgarlardan cildi korur. Bu özelliği sayesinde cildi çabuk yaşlanmaktan korur ve cildin daha genç görünmesini sağlar. Shea butter aynı zamanda cildin güneş yanıklarını azaltmaya ve hatta önlemeye yardımcı olur. Shea butter ayrıca saç bakımında da kullanılmaktadır. Saçların nemlendirilmesine, esneklik kazanmasına ve parlak görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle saç bakımı için de kullanılabilir. Shea butter'ın cildi nemlendirmek için kullanımı oldukça basittir. Shea butter'ı elinizde ısıtın ve cildinize masaj yaparak uygulayın. Ayrıca kozmetik ürünlerin içerisinde de kullanabilirsiniz. Örneğin, cilt kremleri, losyonlar, şampuanlar ve saç bakım ürünleri gibi. Sonuç olarak, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter) cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması, cildin yumuşaması, yatıştırılması, yaraların iyileşmesi, korunması ve saç bakımı için oldukça etkilidir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Shea butter içerisinde bol miktarda vitamin A, E ve F, anti-oksidanlar, mineraller ve doğal yağlar bulunur. Bu yüzden cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması ve cildin yumuşaması için oldukça etkilidir. Ayrıca cildi yatıştırmakta, cildin yaralanmasını önlemeye ve hatta mevcut yaraların iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Shea butter aynı zamanda cildin korunmasına da katkıda bulunur. Güneş ışığından, soğuk havalardan ve rüzgarlardan cildi korur. Bu özelliği sayesinde cildi çabuk yaşlanmaktan korur ve cildin daha genç görünmesini sağlar. Shea butter aynı zamanda cildin güneş yanıklarını azaltmaya ve hatta önlemeye yardımcı olur. Shea butter ayrıca saç bakımında da kullanılmaktadır. Saçların nemlendirilmesine, esneklik kazanmasına ve parlak görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle saç bakımı için de kullanılabilir. Shea butter'ın cildi nemlendirmek için kullanımı oldukça basittir. Shea butter'ı elinizde ısıtın ve cildinize masaj yaparak uygulayın. Ayrıca kozmetik ürünlerin içerisinde de kullanabilirsiniz. Örneğin, cilt kremleri, losyonlar, şampuanlar ve saç bakım ürünleri gibi. Sonuç olarak, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter) cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması, cildin yumuşaması, yatıştırılması, yaraların iyileşmesi, korunması ve saç bakımı için oldukça etkilidir.

Yazıyı Göster

Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru ciltliler için oldukça uygundur ve cilt tarafından kolayca emilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru ciltliler için oldukça uygundur ve cilt tarafından kolayca emilir.

Yazıyı Göster

Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildi iyi durumda tutmaya yarar.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildi iyi durumda tutmaya yarar.

Yazıyı Göster

Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararlılık açısından o kadar dikkat edilmelidir. Portakalda bu madde daha az bulunurken, greyfurt ve bergamotta daha fazla bulunur. Bu yüzden bu yağı içeren maddeler gündüz ürünlerinde kullanılmışsa, kullanımına dikkat edilmelidir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararlılık açısından o kadar dikkat edilmelidir. Portakalda bu madde daha az bulunurken, greyfurt ve bergamotta daha fazla bulunur. Bu yüzden bu yağı içeren maddeler gündüz ürünlerinde kullanılmışsa, kullanımına dikkat edilmelidir.

Yazıyı Göster

Karanfilin kurutulmuş çiçek tomurcuklarından buharla damıtılmış uçucu bir yağdır. Aynı zamanda kullanıldığı formülasyondaki hoş olmayan veya istenmeyen kokuların maskelenmesine yardımcı olur. Antibakteriyel özellikleri ile bilinmektedir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Karanfilin kurutulmuş çiçek tomurcuklarından buharla damıtılmış uçucu bir yağdır. Aynı zamanda kullanıldığı formülasyondaki hoş olmayan veya istenmeyen kokuların maskelenmesine yardımcı olur. Antibakteriyel özellikleri ile bilinmektedir.

Yazıyı Göster

Çevre Puanı

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerleme Kriteri

Açıklama

Çevre Puanı

Hayvan TestHayvanlar Üzerinde Test

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Hayvanlar Üzerinde Test

Açıklama

Geri GönüşümAmbalaj Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ambalaj Geri Dönüşümü

Açıklama

Kargo Geri Dönüşümü TestKargo Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Kargo Geri Dönüşümü

Açıklama

VeganVegan Ürün

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Vegan Ürün

Açıklama

Sosyal SorumlulukSosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Sosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Açıklama

SertifikaHam Maddelerin Çevre Etkisi

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ham Maddelerin Çevre Etkisi

Açıklama