Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Deniz Yosunu Özü Nedir?

( Ascophyllum Nodosum (Knotted Wrack) Extract )

Ascophyllum Nodosum (Knotted Wrack) Extract

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Sağlık üzerine olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Ascophyllum cinsindeki tek tür olan Fucaceae familyasındaki büyük, yaygın bir soğuk su deniz yosunu veya kahverengi algdir.

Florotaninler, karasal bitkilerde bulunmayan ancak sadece bazı kahverengi alg türlerinde bulunan benzersiz polifenolik bileşiklerdir.

Ascophyllum nodosum , florotaninlerin en zengin kaynaklarından biridir.

Florotaninler güçlü antioksidan etkiye sahiptir yaşlanma karşıtı etkisi çok yüksektir.

Kozmetik ürünlerin yanı sıra günlük rutinde diyete de yerleştirmek antioksidan etkilinğinden daha iyi faydalanmayı sağlar.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

ASCOPHYLLUM NODOSUM (KNOTTED WRACK) EXTRACT, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, ASCOPHYLLUM NODOSUM, EXT., and KNOTTED WRACK EXTRACT

Fonksiyonlar

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı

Diğer İçerikler