Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Butiloktil Salisilat Nedir?

( Butyloctyl Salicylate )

Butyloctyl Salicylate

Çevre Etkisi

Bu madde sucul ekosistemde uzun süreli zararlı etkilere neden olabilir.

Sağlık Etkisi

Sağlık üzerine olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Cildi yumuşatma etkisi vardır.

Kozmetik ürünlerde çözücü olarak da kullanılır.

Cilt bakım ürünlerinde, makyaj ürünlerinde (genelde rujlarda) ve saç bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır.

Saçın koaly taranmasını, yumuşamasını ve parlamasını sağlar.

Güneş kremlerinde Oxybenzone veya Avobenzone gibi yaygın olarak kullanılan bazı UV filtrelerini çözündürebilir ve ayrıca güneşten koruyucuların SPF derecesini artırmaya yardımcı olabilir.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

2-BUTYLOCTYL ESTER SALICYLIC ACID, BUTYLOCTYL SALICYLATE, and SALICYLIC ACID, 2-BUTYLOCTYL ESTER

Fonksiyonlar

Saç Bakımı

Cilt Bakımı

Çözücü

Saç Bakımı

Cilt Bakımı

Çözücü

Diğer İçerikler