Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

C10-18 Trigliserit Nedir?

( C10-18 Triglycerides (S/HM) )

C10-18 Triglycerides (S/HM)

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Sağlık üzerine olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

Nedir? Ne İşe Yarar?

C10-18 trigliserit, gliserin ve 10-18 karbon içeren uzun zincirli yağ asitlerinin bir karışımıdır.

Kaprilik, laurik, miristik, oleik, palmitik ve stearik gibi sıvı ve katı asitlerinin biri veya karışımı halinde olabilir.

Yumuşatıcı, cilt bakım maddesi ve çözücü olarak işlev görür.

Kozmetik formülasyonlara su bağlayıcı ve doku düzenleyici olarak kullanılmaktadır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

C10-18 TRIGLYCERIDES, GLYCERIDES, C10-18, GLYCERYL TRI-C10-18 ACIDS

Fonksiyonlar

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Çözücü

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Çözücü

Diğer İçerikler