Anasayfa İçerik İnceleme

C12-15 Alkil Benzoat

İyi

C12-15 Alkil Benzoat
İLGİLİ ÜRÜNLERİ LİSTELE

C12-15 Alkyl Benzoate
C12-15 Alkil Benzoat

Sentetik bileşendir.

Alerji/irritasyon etkisi bulunmamaktadır.

Kanserojen etkisine dair literatür bilgisi bulunamamıştır.

Üreme/endokrin/organ etkisine dair literatür bilgisi bulunamamıştır.

Kullanım kısıtlaması bulunmamaktadır.

Etikette Nasıl Görürüz?

Alkyl (C12-C15) Benzoate

Alkyl Benzoate

Benzoic Acid

C12-15 Alkyl Esters

Benzoic Acid

C1215Alkyl Esters

C12-15 Alcohols Benzoate

C12-15 Alkyl Benzoate

C12-15 Alkyl Esters Benzoic Acid

Tümünü Gör

Alkyl (C12-C15) Benzoate

Alkyl Benzoate

Benzoic Acid

C12-15 Alkyl Esters

Benzoic Acid

C1215Alkyl Esters

C12-15 Alcohols Benzoate

C12-15 Alkyl Benzoate

C12-15 Alkyl Esters Benzoic Acid

İçerik Fonksiyonları

Antimiktobiyel

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Nedir,

Ne İşe Yarar?

C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku veren bir esterdir.

Nedir,

Ne İşe Yarar?

C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku veren bir esterdir.

Yazıyı Göster

Sağlık Etkisi

Sentetik bileşendir. Laboratuvar koşullarında çeşitli prosesler kullanılarak üretilmiş ham maddelerdir.

Hayvansal kaynaklar (propolis, bal, balmumu, lanolin, kolajen, salyangoz özü, süt vb.) kullanılmadan elde edilmiş ham maddelerdir. Vegan ürün kullanmak isteyenler için dikkat edilmesi gereken bir kriterdir.

Alerji/irritasyon etkisine dair literatür bilgisi bulunamamıştır. Detaylı bilgi almak için referanslar bölümünü inceleyebilirsiniz.

Kanserojen etkisine dair literatür bilgisi bulunamamıştır. Detaylı bilgi almak için referanslar bölümünü inceleyebilirsiniz.

Üreme/endokrin/organ etkisine dair literatür bilgisi bulunamamıştır. Detaylı bilgi almak için referanslar bölümünü inceleyebilirsiniz.

TİTCK ve/veya AB Kozmetik Yönetmeliği'ne göre bu hammaddenin kozmetik ürünlerde kullanım kısıtı bulunmamaktadır. Bu hammaddenin güvenli kullanımı için üreticilerin, kullanıcı güvenliğini göz önünde bulundurarak ürün formülasyonu geliştirmeleri gerekir.

Çevre Etkisi

Suda yaşan organizmalara karşı toksik etkisi vardır.

İçeriğe Sahip Ürünler

Referanslar

İçeriğe Sahip Ürünler

İçeriğe Sahip Ürünler

Referanslar

7 - 8

Co. Saç Kremi