Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

C12-15 Alkil Benzoat Nedir?

( C12-15 Alkyl Benzoate )

C12-15 Alkyl Benzoate

Çevre Etkisi

Suda yaşan organizmalara karşı toksik etkisi vardır.

Sağlık Etkisi

Cilt ve gözde tahrişe neden olabilir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir.

Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku veren bir esterdir.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

ALKYL (C12-C15) BENZOATE, ALKYL BENZOATE, BENZOIC ACID, C12-15 ALKYL ESTERS, BENZOIC ACID, C1215ALKYL ESTERS, C12-15 ALCOHOLS BENZOATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, C12-15 ALKYL ESTERS BENZOIC ACID

Fonksiyonlar

Antimiktobiyel

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Antimiktobiyel

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Diğer İçerikler