Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Hint Yağı Nedir?

( Castor Oil-Ricinus Communis (Castor) Seed Oil )

Castor Oil-Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Cilt üzerine allerjen etkileri görülebilir. Cilt geçirgenliğini arttırabilir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Anti-inflamatuar özelliklere sahiptir.

Cildi iyi durumda tutar.

Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur.

Cilde diger yağlardan farklı olarak fazla derecede parlaklık verir.

Etkili bir yumuşatıcıdır.

Kozmetik ürünlerde pigmentlerin homojen dağılımını destekler.

Saça parlaklık verir ve yumuşatarak saçı kolay taranır hale sokarken ayrıca hafif hissettirir.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

CASTOR OIL, CASTOR OIL (RICINUS COMMUNIS L.), CASTOR OIL; VEGETABLE OIL, CASTOR SEED OIL

Fonksiyonlar

Koku verici

Parfüm

Cilt Bakımı

Koku verici

Parfüm

Cilt Bakımı

Diğer İçerikler