Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Setearil İzononanoat Nedir?

( Cetearyl Isononanoate )

Cetearyl Isononanoate

Çevre Etkisi

Suda yaşan organizmalara karşı toksik etkisi olduğu belirsizdir.

Sağlık Etkisi

Penetrasyon arttırıcı etki gösterebilir. Cilt yapısını değiştirerek diğer kimyasalların cildin daha derinlerine nüfuz etmesine izin verir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Cetearyl isononanoate, kozmetik bir ürüne eklendiğinde cildi yumuşatmaya, pürüzsüzleştirmeye ve yağı geri kazandırmaya yardımcı olan hidrofobik özelliklere sahip orta kıvamlı bir yumuşatıcıdır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

CETEARYL ISONONANOATE, CETYL/STEARYL ETHER ISONONANOIC ACID, and ISONONANOIC ACID, CETYL/STEARYL ETHER

Fonksiyonlar

Saç Bakımı

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Saç Bakımı

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Diğer İçerikler