Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Koko Kaprilat/Kaprat Nedir?

( Coco-Caprylate/Caprate (SU/HM) )

Coco-Caprylate/Caprate (SU/HM)

Çevre Etkisi

Suda yaşan organizmalara karşı toksik etkisi olduğu belirsizdir.

Sağlık Etkisi

Penetrasyon arttırıcı etki gösterebilir. Cilt yapısını değiştirerek diğer kimyasalların cildin daha derinlerine nüfuz etmesine izin verir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir.

Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır.

Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pürüzsüzlük hissi verir.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE and COCO-CAPRYLATE/CAPRATE

Fonksiyonlar

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Diğer İçerikler