Anasayfa Ürün İnceleme Saç Bakımı Şampuan

Krijen Bıttım & Kakao Katı Şampuan 100g

Ecomercek Puan Sistemi

Ecomercek Onaylı

badge badge badge badge badge badge badge badge badge badge

Mercek Altında

0-1

1-2

2-3

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

Bıttım & Kakao Katı Şampuan 100g
Bıttım & Kakao Katı Şampuan 100g

KATEGORİ

Şampuan

İNCELEME TARİHİ

4 Ocak 2023

Krijen
Bıttım & Kakao Katı Şampuan 100g

Puan Bilgisi

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Formülünde bulunan Bıttım (Menengiç) yağı Demir, Potasyum, Kalsiyum, Protein ve A, C vitaminleri içermesi sayesinde saç köklerini güçlendirerek yeniler. bu sayede saçın sağlıklı uzamasına, kepek ve çeşitli saç derisi problemlerinin önlenmesine yardımcı olur. Formülün etkinliği %100 saf damıtılmış vanilya uçucu yağı, tıbbi nane uçucu yağı ve ham kakao tozu ile arttırılmıştır. Kuru ve kepekli saç tiplerinin kullanımı için uygundur.

Kullanımı: Islak saça uygun miktar ürünü parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Kaşıntı problemi oluşmaması için saç derinizi ve saçlarınızı özenle durulayın.

Puan Bilgisi

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Ürün Bilgisi

Formülünde bulunan Bıttım (Menengiç) yağı Demir, Potasyum, Kalsiyum, Protein ve A, C vitaminleri içermesi sayesinde saç köklerini güçlendirerek yeniler. bu sayede saçın sağlıklı uzamasına, kepek ve çeşitli saç derisi problemlerinin önlenmesine yardımcı olur. Formülün etkinliği %100 saf damıtılmış vanilya uçucu yağı, tıbbi nane uçucu yağı ve ham kakao tozu ile arttırılmıştır. Kuru ve kepekli saç tiplerinin kullanımı için uygundur.

Kullanımı: Islak saça uygun miktar ürünü parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Kaşıntı problemi oluşmaması için saç derinizi ve saçlarınızı özenle durulayın.

Sağlık Puanı

İçerik Adı (INCI)

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlık Puanı

Daha Fazlası

Sodyum kokoil izetionat, cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizleyen yumuşak bir temizleme maddesidir. Hindistan cevizinden elde edilir. Genel olarak, diğer yüzey aktif maddeler kadar sert olmadığı için tüm cilt tipleri, özellikle hassas veya kuru ciltler kullanabilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sodyum kokoil izetionat, cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizleyen yumuşak bir temizleme maddesidir. Hindistan cevizinden elde edilir. Genel olarak, diğer yüzey aktif maddeler kadar sert olmadığı için tüm cilt tipleri, özellikle hassas veya kuru ciltler kullanabilir.

Yazıyı Göster

Sodium Coco-Sulfate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendirir ve oluşmuş çatlakların giderilmesinde yardımcı olur.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendirir ve oluşmuş çatlakların giderilmesinde yardımcı olur.

Yazıyı Göster

Pistacia Terebinthus Oil

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Theobroma Cacao Fruit Powder

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. Sağlıklı bir metabolizma için gerekli olan proteinler ve amino asitler açısından zengindir. Şampuanlarda saç kremi olarak kullanıldığı bilinmektedir. Aynı zamanda nemlendirici bir maddedir. Hasarlı saçları yumuşatabilir, pürüzsüzleştirebilir ve nemlendirir. Film oluşturarak şampuanlardaki zarar verici maddelerin tahriş edici etkilerini engelleyebilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. Sağlıklı bir metabolizma için gerekli olan proteinler ve amino asitler açısından zengindir. Şampuanlarda saç kremi olarak kullanıldığı bilinmektedir. Aynı zamanda nemlendirici bir maddedir. Hasarlı saçları yumuşatabilir, pürüzsüzleştirebilir ve nemlendirir. Film oluşturarak şampuanlardaki zarar verici maddelerin tahriş edici etkilerini engelleyebilir.

Yazıyı Göster

Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protein metabolizması için önemli olan birçok enzimatik reaksiyonda bir kofaktör olarak görev yapan Koenzim A'nın temel bir bileşeni olan pantotenik asit (Vitamin B5) oluşturmak üzere enzimatik olarak parçalanır. Dekspantanol, iyi nüfuz etmesi ve yüksek lokal konsantrasyonları nedeniyle, kaşıntıyı gidermek veya iyileşmeyi desteklemek için dermatolojik durumların tedavisi için merhemler ve losyonlar gibi birçok topikal üründe kullanılır. Dekspantenolün topikal kullanımının dermatolojik etkileri, artan fibroblast proliferasyonunu ve yara iyileşmesinde hızlandırılmış yeniden epitelizasyonu içerir. Ayrıca, topikal bir koruyucu, nemlendirici görevi görür ve anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özellikler göstermiştir. Bu aktif bileşen, saçı parlak ve esnek hale getirmek için şampuan ve saç kremlerinin formülasyonunda kullanılır. Bir çok bitkisel maddede bulunmasına karşın sanayide sentetik formu tercih edilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protein metabolizması için önemli olan birçok enzimatik reaksiyonda bir kofaktör olarak görev yapan Koenzim A'nın temel bir bileşeni olan pantotenik asit (Vitamin B5) oluşturmak üzere enzimatik olarak parçalanır. Dekspantanol, iyi nüfuz etmesi ve yüksek lokal konsantrasyonları nedeniyle, kaşıntıyı gidermek veya iyileşmeyi desteklemek için dermatolojik durumların tedavisi için merhemler ve losyonlar gibi birçok topikal üründe kullanılır. Dekspantenolün topikal kullanımının dermatolojik etkileri, artan fibroblast proliferasyonunu ve yara iyileşmesinde hızlandırılmış yeniden epitelizasyonu içerir. Ayrıca, topikal bir koruyucu, nemlendirici görevi görür ve anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özellikler göstermiştir. Bu aktif bileşen, saçı parlak ve esnek hale getirmek için şampuan ve saç kremlerinin formülasyonunda kullanılır. Bir çok bitkisel maddede bulunmasına karşın sanayide sentetik formu tercih edilir.

Yazıyı Göster

Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat bitkiden türetilir (zeytinyağı veya hindistancevizi gibi) veya sentetik olarak üretilir. Gliseril stearat, beyaz veya krem ​​renkli mum benzeri bir katıdır. Kozmetik endüstrisinde yumuşatıcı, yüzey aktif madde ve emülgatör olarak işlev görür. Bu sayede birbiri içinde karışmayan su ve yağ gibi iki farklı maddenin iyi karışmasına yardımcı olur. Nemlendirici özellikleri cildin daha yumuşak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Ayrıca cilt üzerinde bir bariyer oluşturarak su kaybını önlemeye yardım eder.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat bitkiden türetilir (zeytinyağı veya hindistancevizi gibi) veya sentetik olarak üretilir. Gliseril stearat, beyaz veya krem ​​renkli mum benzeri bir katıdır. Kozmetik endüstrisinde yumuşatıcı, yüzey aktif madde ve emülgatör olarak işlev görür. Bu sayede birbiri içinde karışmayan su ve yağ gibi iki farklı maddenin iyi karışmasına yardımcı olur. Nemlendirici özellikleri cildin daha yumuşak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Ayrıca cilt üzerinde bir bariyer oluşturarak su kaybını önlemeye yardım eder.

Yazıyı Göster

Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Cilt koruma maddesi: Dış etkenlerin cilt üzerindeki zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur. Pürüzsüzleştirici ajan: Cildi eşit hale getirmek için pürüzleri veya düzensizlikleri azaltır

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Cilt koruma maddesi: Dış etkenlerin cilt üzerindeki zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur. Pürüzsüzleştirici ajan: Cildi eşit hale getirmek için pürüzleri veya düzensizlikleri azaltır

Yazıyı Göster

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

Yazıyı Göster

Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gösterir. Cilt bakımında yeniden yağlama ve nemlendirme özelliklerine sahiptir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gösterir. Cilt bakımında yeniden yağlama ve nemlendirme özelliklerine sahiptir.

Yazıyı Göster

Kozmetik ürünlerde emülgatör olarak kullanılır. Aynı zamanda antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bakteri, maya ve mantar üremesini ve büyümesini engeller.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kozmetik ürünlerde emülgatör olarak kullanılır. Aynı zamanda antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bakteri, maya ve mantar üremesini ve büyümesini engeller.

Yazıyı Göster

Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Yazıyı Göster

Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde özellikle kişisel bakım ürünlerinde koruyucu olarak kullanılmaktadır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde özellikle kişisel bakım ürünlerinde koruyucu olarak kullanılmaktadır.

Yazıyı Göster

Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protein metabolizması için önemli olan birçok enzimatik reaksiyonda bir kofaktör olarak görev yapan Koenzim A'nın temel bir bileşeni olan pantotenik asit (Vitamin B5) oluşturmak üzere enzimatik olarak parçalanır. Dekspantanol, iyi nüfuz etmesi ve yüksek lokal konsantrasyonları nedeniyle, kaşıntıyı gidermek veya iyileşmeyi desteklemek için dermatolojik durumların tedavisi için merhemler ve losyonlar gibi birçok topikal üründe kullanılır. Dekspantenolün topikal kullanımının dermatolojik etkileri, artan fibroblast proliferasyonunu ve yara iyileşmesinde hızlandırılmış yeniden epitelizasyonu içerir. Ayrıca, topikal bir koruyucu, nemlendirici görevi görür ve anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özellikler göstermiştir. Bu aktif bileşen, saçı parlak ve esnek hale getirmek için şampuan ve saç kremlerinin formülasyonunda kullanılır. Bir çok bitkisel maddede bulunmasına karşın sanayide sentetik formu tercih edilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protein metabolizması için önemli olan birçok enzimatik reaksiyonda bir kofaktör olarak görev yapan Koenzim A'nın temel bir bileşeni olan pantotenik asit (Vitamin B5) oluşturmak üzere enzimatik olarak parçalanır. Dekspantanol, iyi nüfuz etmesi ve yüksek lokal konsantrasyonları nedeniyle, kaşıntıyı gidermek veya iyileşmeyi desteklemek için dermatolojik durumların tedavisi için merhemler ve losyonlar gibi birçok topikal üründe kullanılır. Dekspantenolün topikal kullanımının dermatolojik etkileri, artan fibroblast proliferasyonunu ve yara iyileşmesinde hızlandırılmış yeniden epitelizasyonu içerir. Ayrıca, topikal bir koruyucu, nemlendirici görevi görür ve anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özellikler göstermiştir. Bu aktif bileşen, saçı parlak ve esnek hale getirmek için şampuan ve saç kremlerinin formülasyonunda kullanılır. Bir çok bitkisel maddede bulunmasına karşın sanayide sentetik formu tercih edilir.

Yazıyı Göster

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

Yazıyı Göster

Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde özellikle kişisel bakım ürünlerinde koruyucu olarak kullanılmaktadır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde özellikle kişisel bakım ürünlerinde koruyucu olarak kullanılmaktadır.

Yazıyı Göster

Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde özellikle kişisel bakım ürünlerinde koruyucu olarak kullanılmaktadır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde özellikle kişisel bakım ürünlerinde koruyucu olarak kullanılmaktadır.

Yazıyı Göster

TÜM İÇERİKLERİ GÖSTER

Çevre Puanı

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerleme Kriteri

Açıklama

Çevre Puanı

Hayvan TestHayvanlar Üzerinde Test

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Hayvanlar Üzerinde Test

Açıklama

Geri GönüşümAmbalaj Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ambalaj Geri Dönüşümü

Açıklama

Kargo Geri Dönüşümü TestKargo Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Kargo Geri Dönüşümü

Açıklama

VeganVegan Ürün

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Vegan Ürün

Açıklama

Sosyal SorumlulukSosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Sosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Açıklama

SertifikaHam Maddelerin Çevre Etkisi

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ham Maddelerin Çevre Etkisi

Açıklama