Anasayfa Ürün İnceleme Cilt Bakımı Güneş Bakımı

La Roche Posay Anthelios Ultra Light Body Mist Spf50 Plus

Ecomercek Puan Sistemi

Ecomercek Onaylı

badge badge badge badge badge badge badge badge badge badge

Mercek Altında

0-1

1-2

2-3

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

Anthelios Ultra Light Body Mist Spf50 Plus
Anthelios Ultra Light Body Mist Spf50 Plus
Anthelios Ultra Light Body Mist Spf50 Plus

KATEGORİ

Güneş Bakımı

İNCELEME TARİHİ

25 Ocak 2023

La Roche Posay
Anthelios Ultra Light Body Mist Spf50 Plus

Puan Bilgisi

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Butane

Homosalate

Dicaprylyl Ether

Ethylhexyl Salicylate

Drometrizole Trisiloxane

PEG-30 Dipolyhydroxystearate

Nylon-12

Dicaprylyl Carbonate

Cyclohexasiloxane

P-Anisic Acid

Disteardimonium Hectorite

Dodecene

Ethylhexyl Triazone

Isododecane

Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone

PEG-8 Laurate

Poloxamer 407

Poly C10-30 Alkyl Acrylate

Propylene Carbonate

Puan Bilgisi

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Butane

Homosalate

Dicaprylyl Ether

Ethylhexyl Salicylate

Drometrizole Trisiloxane

PEG-30 Dipolyhydroxystearate

Nylon-12

Dicaprylyl Carbonate

Cyclohexasiloxane

P-Anisic Acid

Disteardimonium Hectorite

Dodecene

Ethylhexyl Triazone

Isododecane

Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone

PEG-8 Laurate

Poloxamer 407

Poly C10-30 Alkyl Acrylate

Propylene Carbonate

Sağlık Puanı

İçerik Adı (INCI)

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlık Puanı

Daha Fazlası

Butane

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Su

Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin yoğunluğunu azaltmak için kullanılır ve ayrıca ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Su, aynı zamanda ürünlerin uygulanmasını ve temizlenmesini kolaylaştırmak için de kullanılır. Su, cildi nemlendirmek, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Su, birçok kozmetik ve kişisel bakım ürünün temel bileşenidir ve genellikle formülasyonların en yüksek oranında bulunur. Aqua, cildin nem seviyesini düzenleme, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kullanılır. Su, ciltteki yağ ve sebumun dengesini korur, cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini korur. Aqua, her yaştaki insanlar tarafından kullanılabilir ve genellikle yan etkisi yoktur. Ancak bazı durumlarda, özellikle de suya hassas olan kişiler için, cildin tahriş olması veya alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Bu nedenle, cilt tipiniz veya hassasiyetiniz varsa, öncelikle ürünü test etmeniz önerilir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde su, çeşitli formlarda bulunabilir, örneğin kremler, losyonlar, şampuanlar, sabunlar, jeller, vb. Aqua, yaygın olarak kullanılan bir malzemedir ve çeşitli ürünlerde kullanılabilir. Aqua, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılırken, genellikle ürünlerin diğer malzemelerinin çözünürlüğünü arttırmak için kullanılır. Ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Aqua, çeşitli cilt tipleri için kullanılabilir. Ancak, bazı kişilerde, suya hassas cildi olan kişiler, su ile temas ettiklerinde cildin tahriş olmasına sebep olabilir. Aqua, çevre ve sağlık açısından oldukça güvenlidir. Su, doğal bir malzeme olduğu için, çevre ve sağlık için zararlı etkileri yoktur. Ancak, üretim sürecinde kullanılan suyun arıtılmamış olması durumunda içinde bulunabilecek bakteri, virüs gibi mikroorganizmalar ürünlerin kullanım süresinde önemli sağlık sorunlarına sebep olabilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Su

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin yoğunluğunu azaltmak için kullanılır ve ayrıca ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Su, aynı zamanda ürünlerin uygulanmasını ve temizlenmesini kolaylaştırmak için de kullanılır. Su, cildi nemlendirmek, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Su, birçok kozmetik ve kişisel bakım ürünün temel bileşenidir ve genellikle formülasyonların en yüksek oranında bulunur. Aqua, cildin nem seviyesini düzenleme, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kullanılır. Su, ciltteki yağ ve sebumun dengesini korur, cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini korur. Aqua, her yaştaki insanlar tarafından kullanılabilir ve genellikle yan etkisi yoktur. Ancak bazı durumlarda, özellikle de suya hassas olan kişiler için, cildin tahriş olması veya alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Bu nedenle, cilt tipiniz veya hassasiyetiniz varsa, öncelikle ürünü test etmeniz önerilir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde su, çeşitli formlarda bulunabilir, örneğin kremler, losyonlar, şampuanlar, sabunlar, jeller, vb. Aqua, yaygın olarak kullanılan bir malzemedir ve çeşitli ürünlerde kullanılabilir. Aqua, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılırken, genellikle ürünlerin diğer malzemelerinin çözünürlüğünü arttırmak için kullanılır. Ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Aqua, çeşitli cilt tipleri için kullanılabilir. Ancak, bazı kişilerde, suya hassas cildi olan kişiler, su ile temas ettiklerinde cildin tahriş olmasına sebep olabilir. Aqua, çevre ve sağlık açısından oldukça güvenlidir. Su, doğal bir malzeme olduğu için, çevre ve sağlık için zararlı etkileri yoktur. Ancak, üretim sürecinde kullanılan suyun arıtılmamış olması durumunda içinde bulunabilecek bakteri, virüs gibi mikroorganizmalar ürünlerin kullanım süresinde önemli sağlık sorunlarına sebep olabilir.

Yazıyı Göster

Homosalate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Dicaprylyl Ether

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’unu kaybeder) olan oktokrilen, genellikle avobenzone gibi diğer foto-kararsız UV filtrelerini stabilize etmek için kullanılır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’unu kaybeder) olan oktokrilen, genellikle avobenzone gibi diğer foto-kararsız UV filtrelerini stabilize etmek için kullanılır.

Yazıyı Göster

Ethylhexyl Salicylate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem kaybını önlemek için cilt üzerinde bir bariyer oluşturur, böylece cilt nemini daha iyi şekilde korur. İpeksi ve yağlı olmayan bir his verir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem kaybını önlemek için cilt üzerinde bir bariyer oluşturur, böylece cilt nemini daha iyi şekilde korur. İpeksi ve yağlı olmayan bir his verir.

Yazıyı Göster

Stiren/Akrilatlar Kopolimer, bir stiren polimeri ve akrilik asit, metakrilik asit veya bunların basit esterlerinden oluşan bir monomerdir.Suya dayanıklı güneş koruyucu formüller oluşturmak için film oluşturan bir polimer Aynı zamanda güneş koruyucu formüllerin SPF değerini de iyileştirir (%1 Stiren/Akrilat Kopolimeri başına SPF'de yaklaşık %11-18 artış gösterir).

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Stiren/Akrilatlar Kopolimer, bir stiren polimeri ve akrilik asit, metakrilik asit veya bunların basit esterlerinden oluşan bir monomerdir.Suya dayanıklı güneş koruyucu formüller oluşturmak için film oluşturan bir polimer Aynı zamanda güneş koruyucu formüllerin SPF değerini de iyileştirir (%1 Stiren/Akrilat Kopolimeri başına SPF'de yaklaşık %11-18 artış gösterir).

Yazıyı Göster

Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek yaşlanma belirtisine yol açan bir dizi hasara neden olur. Dezavantajı UV ışığına maruz kaldığında kararsız hale gelerek etkinliğini yitirmektedir. Fotostabilitesini arttırmak için yardımcı güneşten koruyucu maddeler ilave edilir. Ayrıca Sentetik ve doğal antioksidan kullanımı da fotostabiliteyi arttırmaktadır.

badge

Nedir, Ne İşe Yarar?

Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek yaşlanma belirtisine yol açan bir dizi hasara neden olur. Dezavantajı UV ışığına maruz kaldığında kararsız hale gelerek etkinliğini yitirmektedir. Fotostabilitesini arttırmak için yardımcı güneşten koruyucu maddeler ilave edilir. Ayrıca Sentetik ve doğal antioksidan kullanımı da fotostabiliteyi arttırmaktadır.

Yazıyı Göster

Drometrizole Trisiloxane

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

PEG-30 Dipolyhydroxystearate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Nylon-12

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Dicaprylyl Carbonate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

badge

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

Yazıyı Göster

Cyclohexasiloxane

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Yazıyı Göster

P-Anisic Acid

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır; antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Saç bakım ürünlerinde kullanıldığında, saça yumuşaklık ve kolay taranma özelliği sağlar. Cildin yumuşamasını ve neminin yerine gelmesine yardımcı olur.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır; antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Saç bakım ürünlerinde kullanıldığında, saça yumuşaklık ve kolay taranma özelliği sağlar. Cildin yumuşamasını ve neminin yerine gelmesine yardımcı olur.

Yazıyı Göster

Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Yazıyı Göster

Disteardimonium Hectorite

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Dodecene

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Ethylhexyl Triazone

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Isododecane

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

PEG-8 Laurate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanılan versiyonu sentetiktir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanılan versiyonu sentetiktir.

Yazıyı Göster

Poloxamer 407

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Poly C10-30 Alkyl Acrylate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Propylene Carbonate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat verir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin sulu kısmının kalınlığını da artırabilir. Genellikle şampuan ve duş jellerinde kullanılır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat verir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin sulu kısmının kalınlığını da artırabilir. Genellikle şampuan ve duş jellerinde kullanılır.

Yazıyı Göster

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

Yazıyı Göster

Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluşturulur.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluşturulur.

Yazıyı Göster

TÜM İÇERİKLERİ GÖSTER

Çevre Puanı

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerleme Kriteri

Açıklama

Çevre Puanı

Hayvan TestHayvanlar Üzerinde Test

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Hayvanlar Üzerinde Test

Açıklama

Geri GönüşümAmbalaj Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ambalaj Geri Dönüşümü

Açıklama

Kargo Geri Dönüşümü TestKargo Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Kargo Geri Dönüşümü

Açıklama

VeganVegan Ürün

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Vegan Ürün

Açıklama

Sosyal SorumlulukSosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Sosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Açıklama

SertifikaHam Maddelerin Çevre Etkisi

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ham Maddelerin Çevre Etkisi

Açıklama