Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Laktik Asit Nedir?

( Lactic Acid (SU/HM) )

Lactic Acid (SU/HM)

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Cilt ve gözler üzerine irritan etkisi mevcuttur. Özellikle gözler üzerine olan zararlı etkisi daha büyüktür. Cilt yanıklarına neden olabilir. Solunması halinde mukus membraan üzerinde irritasyona neden olur ve kuvvetli öksürük görülür.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Laktik asit bir meyve asididir (AHA).

Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar.

Cildin nemlenmesini ve ölü hücrelerin atılmasını destekler.

Laktik asit, Lactobacillus gibi spesifik bakteriler kullanılarak bir fermantasyon işlemiyle üretilir.

Süt, şarap, bazı sebze ve meyvelerde doğal olarak bulunur.

Organik olarak yetkilendirilmiştir.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

2-HYDROPROPANOIC ACID, 2-HYDROXY- PROPANOIC ACID, 2-HYDROXYPROPANOIC ACID, 2-HYDROXYPROPIONIC ACID, A-HYDROXYPROPANOIC ACID, LACTATE, LACTIC ACID, and PROPANOIC ACID, 2-HYDROXY-

Fonksiyonlar

Tamponlama Ajanı

Hümektan

Cilt Bakımı

Tamponlama Ajanı

Hümektan

Cilt Bakımı

Diğer İçerikler