Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Linolenik Asit Nedir?

( Linolenic Acid (N/AU) )

Linolenic Acid (N/AU)

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Alerjik cilt reaksiyonlarına neden olabilir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Diğer adı alfa-linoleik asit olarak da bilinen linoleik asit bir omega-3 asididir.

Kozmetik sektöründe nemlendirici ve anti-inflamatuar (iltihap etkilerini azaltan) özellikleri nedeniyle kullanılmaktadır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

LINOLENIC ACID, 9,12,15-OCTADECATRIENOIC ACID

Fonksiyonlar

Elektriklenme Önleyici

Temizleyici

Saç Bakımı

Parfüm Ajanı

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Yüzey Aktif - Temizleyici

Elektriklenme Önleyici

Temizleyici

Saç Bakımı

Parfüm Ajanı

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Yüzey Aktif - Temizleyici

Diğer İçerikler