Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Maltodekstrin Nedir?

( Maltodextrin )

Maltodextrin

Çevre Etkisi

Doğadaki kalıcılığı ve biyobirikimli olduğu belirsizdir.

Sağlık Etkisi

Sağlık üzerine olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir.

Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır.

Hem su hem de yağ bileşenleri içeren ürünlerde stabilizör olarak da kullanılmaktadır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

MALTODEXTRIN

Fonksiyonlar

Emici

Bağlayıcı

Emülsiyon Stabilizasyonu

Film Tabaka Oluşturucu

Saç Bakımı

Cilt Bakımı

Emici

Bağlayıcı

Emülsiyon Stabilizasyonu

Film Tabaka Oluşturucu

Saç Bakımı

Cilt Bakımı

Diğer İçerikler