Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Parafin Mumu Nedir?

( Paraffin Wax )

Paraffin Wax

Çevre Etkisi

Sucul ekosistemde uzun süre çözünmeden kalır ve çok toksik etkisi bulunmaktadır. Petrol türevi bir hammaddedir.

Sağlık Etkisi

Yutulduğunda ölümcül olabilir . Solunum yollarına girebilir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Paraffin petrolden elde edilmiş beyaz katı, renksiz, kokusuz bir mum çeşididir.

Kozmetikte rimel ruj gibi makyaj ürünlerin yanında birçok vücut bakım ürünlerinde de kullanılmaktadır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

PARAFFIN WAX, PARAFFIN WAXES, PETROLEUM WAX, PARAFFIN, CRYSTALLINE PETROLEUM WAX

Fonksiyonlar

Parfüm Ajanı

Cilt Bakımı

Viskozite Kontrolü

Parfüm Ajanı

Cilt Bakımı

Viskozite Kontrolü

Diğer İçerikler