Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Sıvı Parafin Nedir?

( Paraffinum Liquidum )

Paraffinum Liquidum

Çevre Etkisi

Sucul ekosistemde uzun süre çözünmeden kalır ve çok toksik etkisi bulunmaktadır.

Sağlık Etkisi

Yüksek oranda rafine edilmiş ve saflaştırılmış mineral yağının kanserojen riski yoktur. Ancak, az rafine edilmiş veya işlemden geçirilmemiş mineral yağlarda kanserojen riski vardır.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış bir malzemedir.

Yumuşatıcı özelliklerinden dolayı kullanılmaktadır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

DEOBASE, HEAVY MINERAL OIL, LIQUID PARAFFIN, LIQUID PETROLATUM, MINERAL OIL, PETROLEUM WHITE MINERAL OIL

Fonksiyonlar

Elektriklenme Önleyici

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Cilt Koruyucu

Çözücü

Elektriklenme Önleyici

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Cilt Koruyucu

Çözücü

Diğer İçerikler