Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Itır Yaprağı Uçucu Yağı Nedir?

( Pelargonium Roseum Leaf Oil )

Pelargonium Roseum Leaf Oil

Çevre Etkisi

Sucul ekosistemde uzun süre çözünmeden kalır ve çok toksik etkisi bulunmaktadır.

Sağlık Etkisi

Alerjik cilt reaksiyonlarına neden olabilir. Cilt ve göz tahrişine neden olabilir. Uçucu yağ cilde dğrudan uygulanmamalıdır. Uygun bir sabit yağ içerisinde seyreltilmelidir. Hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılmamalıdır.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır.

Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

ROSE GERANIUM FLOWER OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) FLOWER OIL, GERANIUM OIL, AFRICAN GERANIUM OIL

Fonksiyonlar

Parfüm Ajanı

Parfüm Ajanı

Diğer İçerikler