Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Avokado Yağı Nedir?

( Persea Gratissima Oil )

Persea Gratissima Oil

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Allerjen etkiye neden olabilir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır.

Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır.

Avokado yağı çeşitli yağ asitleri, A, B ve E vitaminleri açısından zengindir.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

AVOCADO OIL, ALLIGATOR PEAR OIL, AVOCADO FRUIT OIL, AVOCADO OIL, AVOCADO OILS, FATS AND GLYCERIDIC OILS, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PERSEA GRATISSIMA FRUIT OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, PERSEA GRATISSMA (AVOCADO) FRUIT OIL, VIRGIN AVOCADO OIL

Fonksiyonlar

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı

Diğer İçerikler