Anasayfa Ürün İnceleme Erkek Bakımı Tıraş ve Tıraş Sonrası Bakımı

Polente Natural Tıraş Sonrası Bakım Kremi

Ecomercek Puan Sistemi

Ecomercek Onaylı

badge badge badge badge badge badge badge badge badge badge

Mercek Altında

0-1

1-2

2-3

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

8 - 9

Tıraş Sonrası Bakım Kremi
Tıraş Sonrası Bakım Kremi

İNCELEME TARİHİ

4 Ocak 2023

Polente Natural
Tıraş Sonrası Bakım Kremi

Puan Bilgisi

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

0-1

1-2

2-3

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Mercek Altında

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Tıraş sonrası nemini kaybeden cildi onarmak ve cilt tahrişini azaltmak amaçlanmaktadır. Cildinizi kuru hissettiğinizde de günlük bakımınızda kullanabilirsiniz. İçeriği jojoba yağı ve E vitamini ile desteklenmiştir. Ayrıca ardıç uçucu yağı, pelesenk uçucu yağı ve menekşe uçucu yağı ile aromatik etki sağlanırken aynı zamanda benzersiz bir kokuya sahiptir.

Kullanımı: Temiz parmak uçlarınızla küçük miktarda ürünü masaj yaparak cildinize uygulayın. Sabah ve akşam bakım rutininde kullanılabilir.

Puan Bilgisi

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Ürün Bilgisi

Tıraş sonrası nemini kaybeden cildi onarmak ve cilt tahrişini azaltmak amaçlanmaktadır. Cildinizi kuru hissettiğinizde de günlük bakımınızda kullanabilirsiniz. İçeriği jojoba yağı ve E vitamini ile desteklenmiştir. Ayrıca ardıç uçucu yağı, pelesenk uçucu yağı ve menekşe uçucu yağı ile aromatik etki sağlanırken aynı zamanda benzersiz bir kokuya sahiptir.

Kullanımı: Temiz parmak uçlarınızla küçük miktarda ürünü masaj yaparak cildinize uygulayın. Sabah ve akşam bakım rutininde kullanılabilir.

Sağlık Puanı 8 - 9

İçerik Adı (INCI)

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlık Puanı

Daha Fazlası

Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protein metabolizması için önemli olan birçok enzimatik reaksiyonda bir kofaktör olarak görev yapan Koenzim A'nın temel bir bileşeni olan pantotenik asit (Vitamin B5) oluşturmak üzere enzimatik olarak parçalanır. Dekspantanol, iyi nüfuz etmesi ve yüksek lokal konsantrasyonları nedeniyle, kaşıntıyı gidermek veya iyileşmeyi desteklemek için dermatolojik durumların tedavisi için merhemler ve losyonlar gibi birçok topikal üründe kullanılır. Dekspantenolün topikal kullanımının dermatolojik etkileri, artan fibroblast proliferasyonunu ve yara iyileşmesinde hızlandırılmış yeniden epitelizasyonu içerir. Ayrıca, topikal bir koruyucu, nemlendirici görevi görür ve anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özellikler göstermiştir. Bu aktif bileşen, saçı parlak ve esnek hale getirmek için şampuan ve saç kremlerinin formülasyonunda kullanılır. Bir çok bitkisel maddede bulunmasına karşın sanayide sentetik formu tercih edilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protein metabolizması için önemli olan birçok enzimatik reaksiyonda bir kofaktör olarak görev yapan Koenzim A'nın temel bir bileşeni olan pantotenik asit (Vitamin B5) oluşturmak üzere enzimatik olarak parçalanır. Dekspantanol, iyi nüfuz etmesi ve yüksek lokal konsantrasyonları nedeniyle, kaşıntıyı gidermek veya iyileşmeyi desteklemek için dermatolojik durumların tedavisi için merhemler ve losyonlar gibi birçok topikal üründe kullanılır. Dekspantenolün topikal kullanımının dermatolojik etkileri, artan fibroblast proliferasyonunu ve yara iyileşmesinde hızlandırılmış yeniden epitelizasyonu içerir. Ayrıca, topikal bir koruyucu, nemlendirici görevi görür ve anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özellikler göstermiştir. Bu aktif bileşen, saçı parlak ve esnek hale getirmek için şampuan ve saç kremlerinin formülasyonunda kullanılır. Bir çok bitkisel maddede bulunmasına karşın sanayide sentetik formu tercih edilir.

Yazıyı Göster

Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru ciltliler için oldukça uygundur ve cilt tarafından kolayca emilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru ciltliler için oldukça uygundur ve cilt tarafından kolayca emilir.

Yazıyı Göster

Su

Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin yoğunluğunu azaltmak için kullanılır ve ayrıca ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Su, aynı zamanda ürünlerin uygulanmasını ve temizlenmesini kolaylaştırmak için de kullanılır. Su, cildi nemlendirmek, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Su, birçok kozmetik ve kişisel bakım ürünün temel bileşenidir ve genellikle formülasyonların en yüksek oranında bulunur. Aqua, cildin nem seviyesini düzenleme, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kullanılır. Su, ciltteki yağ ve sebumun dengesini korur, cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini korur. Aqua, her yaştaki insanlar tarafından kullanılabilir ve genellikle yan etkisi yoktur. Ancak bazı durumlarda, özellikle de suya hassas olan kişiler için, cildin tahriş olması veya alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Bu nedenle, cilt tipiniz veya hassasiyetiniz varsa, öncelikle ürünü test etmeniz önerilir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde su, çeşitli formlarda bulunabilir, örneğin kremler, losyonlar, şampuanlar, sabunlar, jeller, vb. Aqua, yaygın olarak kullanılan bir malzemedir ve çeşitli ürünlerde kullanılabilir. Aqua, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılırken, genellikle ürünlerin diğer malzemelerinin çözünürlüğünü arttırmak için kullanılır. Ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Aqua, çeşitli cilt tipleri için kullanılabilir. Ancak, bazı kişilerde, suya hassas cildi olan kişiler, su ile temas ettiklerinde cildin tahriş olmasına sebep olabilir. Aqua, çevre ve sağlık açısından oldukça güvenlidir. Su, doğal bir malzeme olduğu için, çevre ve sağlık için zararlı etkileri yoktur. Ancak, üretim sürecinde kullanılan suyun arıtılmamış olması durumunda içinde bulunabilecek bakteri, virüs gibi mikroorganizmalar ürünlerin kullanım süresinde önemli sağlık sorunlarına sebep olabilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Su

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin yoğunluğunu azaltmak için kullanılır ve ayrıca ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Su, aynı zamanda ürünlerin uygulanmasını ve temizlenmesini kolaylaştırmak için de kullanılır. Su, cildi nemlendirmek, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Su, birçok kozmetik ve kişisel bakım ürünün temel bileşenidir ve genellikle formülasyonların en yüksek oranında bulunur. Aqua, cildin nem seviyesini düzenleme, cildin esnekliğini korumak ve cildin sağlıklı görünmesini sağlamak için kullanılır. Su, ciltteki yağ ve sebumun dengesini korur, cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini korur. Aqua, her yaştaki insanlar tarafından kullanılabilir ve genellikle yan etkisi yoktur. Ancak bazı durumlarda, özellikle de suya hassas olan kişiler için, cildin tahriş olması veya alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Bu nedenle, cilt tipiniz veya hassasiyetiniz varsa, öncelikle ürünü test etmeniz önerilir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde su, çeşitli formlarda bulunabilir, örneğin kremler, losyonlar, şampuanlar, sabunlar, jeller, vb. Aqua, yaygın olarak kullanılan bir malzemedir ve çeşitli ürünlerde kullanılabilir. Aqua, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılırken, genellikle ürünlerin diğer malzemelerinin çözünürlüğünü arttırmak için kullanılır. Ürünlerin konsistansını düzenlemek için de kullanılır. Aqua, çeşitli cilt tipleri için kullanılabilir. Ancak, bazı kişilerde, suya hassas cildi olan kişiler, su ile temas ettiklerinde cildin tahriş olmasına sebep olabilir. Aqua, çevre ve sağlık açısından oldukça güvenlidir. Su, doğal bir malzeme olduğu için, çevre ve sağlık için zararlı etkileri yoktur. Ancak, üretim sürecinde kullanılan suyun arıtılmamış olması durumunda içinde bulunabilecek bakteri, virüs gibi mikroorganizmalar ürünlerin kullanım süresinde önemli sağlık sorunlarına sebep olabilir.

Yazıyı Göster

Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz bir yönü, sebumdaki (yağ) temel bileşenlerden biri olan skualenin değiştirilmiş bir formu olmasıdır. Bu durum skualeni biyouyumlu bir bileşen yapmaktadır. Zeytin, buğday kepeği ve pirinç kepeği gibi bitkisel kaynaklardan, hayvansal kaynaklardan veya Saccharomyces cerevisae'den (bir tür maya) enzimatik yolla elde edilebilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz bir yönü, sebumdaki (yağ) temel bileşenlerden biri olan skualenin değiştirilmiş bir formu olmasıdır. Bu durum skualeni biyouyumlu bir bileşen yapmaktadır. Zeytin, buğday kepeği ve pirinç kepeği gibi bitkisel kaynaklardan, hayvansal kaynaklardan veya Saccharomyces cerevisae'den (bir tür maya) enzimatik yolla elde edilebilir.

Yazıyı Göster

Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güneş yanığı ve doğum çatlağı gibi cilt problemlerinde kullanılmaktadır. Saç bakım ürünlerinde kullanıldığında, saça yumuşaklık ve kolay taranma özelliği sağlar.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güneş yanığı ve doğum çatlağı gibi cilt problemlerinde kullanılmaktadır. Saç bakım ürünlerinde kullanıldığında, saça yumuşaklık ve kolay taranma özelliği sağlar.

Yazıyı Göster

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

Yazıyı Göster

Kozmetikte doku geliştirici, bağlayıcı ve film oluşturucu ajan olarak işlev gören sentetik bir polimerdir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kozmetikte doku geliştirici, bağlayıcı ve film oluşturucu ajan olarak işlev gören sentetik bir polimerdir.

Yazıyı Göster

Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak nemi hapseder.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak nemi hapseder.

Yazıyı Göster

Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

badge

Nedir, Ne İşe Yarar?

Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

Yazıyı Göster

Pelesenk ağacı reçinesinden buharla damıtma yoluyla elde edilen uçucu yağıdır. Yaygın olarak Kuzey Hint gülağacı olarak bilinir. Brezilya'ya ve Güney Amerika'nın bazı bölgelerine özgü, hızla büyüyen, sert yaprak döken bir gül ağacıdır. Uzun ve beyazımsı veya pembe çiçekleri olan iri, eğri bir ağaçtır. Başlıca bileşeni karyofillendir. Kozmetik endüstrisinde parfüm ürünlerinde kullanılmaktadır. Topraksı bir aroması vardır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Pelesenk ağacı reçinesinden buharla damıtma yoluyla elde edilen uçucu yağıdır. Yaygın olarak Kuzey Hint gülağacı olarak bilinir. Brezilya'ya ve Güney Amerika'nın bazı bölgelerine özgü, hızla büyüyen, sert yaprak döken bir gül ağacıdır. Uzun ve beyazımsı veya pembe çiçekleri olan iri, eğri bir ağaçtır. Başlıca bileşeni karyofillendir. Kozmetik endüstrisinde parfüm ürünlerinde kullanılmaktadır. Topraksı bir aroması vardır.

Yazıyı Göster

Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

Yazıyı Göster

Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara karşı korur. Suda benziok aside parçalanır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara karşı korur. Suda benziok aside parçalanır.

Yazıyı Göster

Menekşe bitkisinin çiçeklerinden veya yapraklarından elde edilen menekşe yağı, "Viola odorata" olarak da bilinir. Viola Odorata Yağı, tatlı menekşe çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Çoğu zaman çiçeklerinin rengi, adını aldığı menekşe-mor renktir. Ancak mavi, sarı, beyaz, pembe veya çok renkli çiçekler de yaygındır. A ve C vitaminleri açısından zengin olan çiçekleri ve yaprakları, antioksidan özellikte antosiyanin içerir, ayrıca antiinflamatuardır. Ayrıca menekşe yağlarının çoğu kokularından dolayı parfümlerde kullanılmaktadır. İçerdiği organik nem özleri ile cildin ihtiyacı olan nemi sağlar. Cildin kurumasını önleyebilir. Antiseptik özellikleri ile de bilinirler. Akne ve yağlı sivilcelerin üzerinde antibakteriyel etkilidir ve gözeneklerin temizlenmesini sağlar. Menekşe yağı, saç derisinde bakteri ve mantarların neden olduğu kepeklenmeyi antifungal özelliği ile önleyebilir. Ayrıca buna bağlı olarak saç dökülmesini azaltırken saç köklerini besler ve güçlendirir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Menekşe bitkisinin çiçeklerinden veya yapraklarından elde edilen menekşe yağı, "Viola odorata" olarak da bilinir. Viola Odorata Yağı, tatlı menekşe çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Çoğu zaman çiçeklerinin rengi, adını aldığı menekşe-mor renktir. Ancak mavi, sarı, beyaz, pembe veya çok renkli çiçekler de yaygındır. A ve C vitaminleri açısından zengin olan çiçekleri ve yaprakları, antioksidan özellikte antosiyanin içerir, ayrıca antiinflamatuardır. Ayrıca menekşe yağlarının çoğu kokularından dolayı parfümlerde kullanılmaktadır. İçerdiği organik nem özleri ile cildin ihtiyacı olan nemi sağlar. Cildin kurumasını önleyebilir. Antiseptik özellikleri ile de bilinirler. Akne ve yağlı sivilcelerin üzerinde antibakteriyel etkilidir ve gözeneklerin temizlenmesini sağlar. Menekşe yağı, saç derisinde bakteri ve mantarların neden olduğu kepeklenmeyi antifungal özelliği ile önleyebilir. Ayrıca buna bağlı olarak saç dökülmesini azaltırken saç köklerini besler ve güçlendirir.

Yazıyı Göster

TÜM İÇERİKLERİ GÖSTER

Çevre Puanı

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerleme Kriteri

Açıklama

Çevre Puanı

Hayvan TestHayvanlar Üzerinde Test

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Hayvanlar Üzerinde Test

Açıklama

Geri GönüşümAmbalaj Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ambalaj Geri Dönüşümü

Açıklama

Kargo Geri Dönüşümü TestKargo Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Kargo Geri Dönüşümü

Açıklama

VeganVegan Ürün

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Vegan Ürün

Açıklama

Sosyal SorumlulukSosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Sosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Açıklama

SertifikaHam Maddelerin Çevre Etkisi

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ham Maddelerin Çevre Etkisi

Açıklama