Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

(1D1K) Menekşe Yağlı Sabun (Normal Ciltler İçin)

Ürünün içeriğinde bulunan zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, kakao yağı, menekşe yağı ile birlikte zengin bitkisel içerik sunar cildi nemlendirerek kirden arındırır ve cilt pürüzlerin düzgün bir görünüm kazanmasını sağlar. Kullanımı: Masaj yaparak cilde tamamen yedirene kadar uygulayınız. İstenilen miktarda ve sıklıkla uygulanabilir. Köpüğünü 1-2 dakika beklettikten sonra durulayınız.

Marka:

Rahik-i Mahtum

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

İyi

Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

İyi

Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

İyi

Viola Odorata Oil Tatlı Menekşe Uçucu Yağı Menekşe bitkisinin çiçeklerinden veya yapraklarından elde edilen menekşe yağı, "Viola odorata" olarak da bilinir. Viola Odorata Yağı, tatlı menekşe çiçeklerinden elde edilen uçucu yağd...

İyi

Triticum Vulgare Germ Oil Buğday Tohumu Yağı Poaceae familyasına mensup olan Triticum Vulgare türkçe adıyla buğday bitksi tohumlarından elde edilen yağdır. Buğday tohumu ekstrakte edilen yağ, önemli miktarlarda biyoaktif bileşik içe...

İyi

Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Ek Bilgiler Açıklama