Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

İyi

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

İyi

Calophyllum Inophyllum Seed Oil Tamanu Çekirdeği Yağı Kozmetik ve güzellik endüstrisi, ürünlerinde uzun süredir Calophyllum Inophyllum Tohum Yağı kullanmaktadır. Bu yağ, dünyanın dört bir yanındaki tropikal bölgelere özgü Calophyllum Inop...

İyi

Myristyl Myristate Miristil Miristat Cilt sıcaklığına yakın bir erime noktasına sahip mumsu bir yumuşatıcıdır. Kullanıldığı formüle kıvam kazandırır. Yüksek komedojenite özelliği vardır. Cildi buna yatkın olanları...

İyi

Borago Officinalis Seed Oil Hodan Tohumu Yağı Hodan tohumunun soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde bir omega-6 yağ asidi olan gama-Linolenik Asit (GLA) bulunur. GLA, cilt sağlığının ve bariyer fonksiyonun...

İyi

Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

İyi

Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

İyi

Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

İyi

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Glyceryl Caprylate Gliseril Kaprilat Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gö...

Çok İyi

Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Glyceryl Undecylenate Gliseril Undesilenat Kozmetik ürünlerde emülgatör olarak kullanılır. Aynı zamanda antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bakteri, maya ve mantar üremesini ve büyümesini engeller.

Çok İyi

Vegetable Oil Bitkisel Yağ Soya fasulyesi, zeytin, pamuk ve hurma fıstığı gibi tohumlardan elde edilen bitkisel yağlara verilen genel isimdir. İçeriğindeki doymuş ve doymamış yağ asitleri, vitaminler ve fitokimyasal...

İyi

Tridecane Tridekan Bamya bitkisinde doğal olarak bulunmaktadır. Şeffaf yağlı bir sıvıdır. Undekan maddesi gibi yumuşatıcı bir maddedir. Silikon alternatifi bir maddedir. Kullanıldığı formülasyonlara kayg...

İyi

Ascorbyl Tetraisopalmitate Askorbil Tetraizopalmitat C vitaminin stabilite problemi sonucunda geliştirilen esterlenmiş bir C Vitamini türevidir. Diğer C Vitamini formları gibi kırışıklık azaltma, UV ışığın yarattığı hasardan koruma, ne...

Çok İyi

Helichrysum Italicum Flower Oil Ölmez Çiçek Uçucu Yağı;Altın Otu Uçucu Yağı Helichrysum italicum bitkisinin toprak üstü kısımlarından su distilasyonu yöntemi sonucu elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antienflamatuar, antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahip...

İyi

Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

İyi

Commiphora Myrrha Oil Mür Uçucu Yağı Commiphora Myrrha Oil, mür bitkisinin buharla damıtılmasıyla elde edilen uçucu yağdır. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanması veya değiştirilmesi için ...

İyi

Retinyl Palmitate Retinil Palmitat Retinoid ailesine ait olan retinil palmitat, retinol ve palmitik asidin bir esteridir ve soluk sarı bir renkte olup yoğun bir sıvıdır. Kozmetik ürünlerde cilt görünümünü iyileştirme, anti...

İyi

Undecane Undekan Hindistan cevizi, palmiye, dikenli armut, bektaşi üzümü, alg ve mantarlarda doğal olarak bulunur. Tridekan adı verilen başka bir yumuşatıcı madde ile genellikle beraber kullanılır. Kullan...

İyi

Nelumbium Speciosum Flower Oil Lotus Çiçeği Yağı Hint Nilüferi, "Kutsal Lotus", "Lotus" gibi isimlerle bilinmektedir. Aynı zamanda eş anlamlı birçok ismi vardır;Nelumbium nelumbo, N. speciosa, N. speciosum ve Nymphaea nelumbo. Dünya çapında...

İyi

Citrus Bergamia Peel Oil Expressed Bergamot Kabuğu Uçucu Yağı (Soğuk Sıkım) "Bergamot Yağı";"Bergamot Portakal Yağı". Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Bergamot, Citrus bergamia risso, Rutaceae'nin epikarplarından ifade edilen esansiyel bir yağdır. %35-45 L-linalil a...

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama