Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Ajda'nın All-Star Yüz Serumu

Marka:

Badecanlar

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Rosa Canina Fruit Oil Kuşburnu Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yanında E vitamini ve karotenoid gibi antioksidan...

İyi

Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

İyi

Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

İyi

Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

İyi

Cannabis Sativa Seed Oil Kenevir Tohumu Yağı Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve ...

İyi

Ozonized Argan Oil Ozonlanmış Argan Yağı Ozonlanmış argan yağı, argan yağının ozon ile kontrollü şekilde muamele edilmesi ile elde edilen maddedir. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde nemlendirici olarak kullanılmakta...

İyi

Hippophae Rhamnoides Oil Yalancı İğde Ağacı Meyvesi Yağı Hippophae rhamnoides ağacının meyvelerinin soğuk sıkım yöntemi sonucunda elde edilen sabit yağıdır. Cilt tarafından hızlıca emilir. Yüksek karotenoid içeriği nedeniyle güçlü hücre ...

İyi

Citrus Sinensis Peel Oil Expressed Portakal Kabuğu Uçucu Yağı (Soğuk Sıkım) Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

İyi

Pogostemon Cablin Leaf Oil Paçuli Yaprağı Uçucu Yağı;Tefarik Yaprağı Uçucu Yağı Pogostemon cablin bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antienflamatuar, büzücü, antiseptik özellikleri nedeniyle kozmetik ürünlerde kullanılır. Ci...

İyi

Pelargonium Graveolens Flower Oil Itır Çiçeği Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Cymbopogon Martini Oil Palmarosa Uçucu Yağı Cymbopogon martini bitkisinin topraüstü kısımlarının buhar veya su distilasyonu yöntemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Sebum üretimini dengeleyici ve antimikrobiyal özelliklerinden ...

İyi

Ganoderma Lucidum Extract Kırmızı Reishi Mantarı Ekstresi Ganoderma lucidum ekstresi, kırmızı reishi mantarı olarak bilinmektedir. Reishi mantarının kapak ve saplarının ekstresi, kozmetik endüstrisinde cilt koruyucu madde olarak kullanılmaktadır. ...

İyi

Anthemis Nobilis Flower Oil Alman Papatyası Uçucu Yağı Alman papatyası uçucu yağı yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Cilde uygulandığında cilt iltihabı ve tahrişini azaltır. Aynı zamanda antibakteriyel etkiye sahiptir, bu nedenle akne, kü...

İyi

Commiphora Myrrha Oil Mür Uçucu Yağı Commiphora Myrrha Oil, mür bitkisinin buharla damıtılmasıyla elde edilen uçucu yağdır. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanması veya değiştirilmesi için ...

İyi

Avena Sativa Bran Extract Beyaz Yulaf Kepeği Ekstresi Beyaz yulaf kepeğinin ekstresi, kozmetik endüstrisinde kullanıldığında aşındırıcı özelliği ile bilinmektedir. Vücut ürünlerinde kullanıldığında vücut yüzeyinde bulunan maddeleri ...

İyi

Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

İyi

Canarium Luzonicum Gum Oil Elemi Reçine Yağı Burseraceae familyasına ait olan Canarium Luzonicum ağacının reçinesinin damitılmasıyla elde edilen ve uçucu olmayan bir yağdır. Yaygın olarak bu ağaç Elemi olalarak bilinir ve Filipinler...

İyi

Salvia Sclarea Oil Adaçayı Uçucu Yağı Salvia Sclarea Oil, Clary Sage, Salvia sclarea L., Lamiaceae'den elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede k...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama