Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

91

Stokta yok
0Yorumlar

Akne Karşıtı Serum

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Marka:

Anyong

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

Salix Alba Bark Extract Ak Söğüt Kabuk Ekstresi Salicaceae familyasına ait olan Salix Alba ( Ak Söğüt) bitkisinin kabuklarından elde edilen ekstredir. Söğürt kabuklarının romatizmal ağrıları gidermek için kızılderililer tarafından ...

İyi

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

İyi

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

Azelaic Acid Azelaik Asit Kozmetik ürünlerde AHA'lar gibi, cildin üst tabakasını eksfoliye etmek amacıyla kullanılır. Ölü deriyi cilt üzerinden uzaklaştırarak gözeneklerin tıkanmasını önler ve kahverengi leke...

İyi

Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

İyi

Bacillus/Artemisia Vulgaris Extract Ferment Filtrate Bacillus/Pelinotu Ekstresi Ferment Filtratı Bacillus/Artemisia Vulgaris Ekstraktı Ferment Filtratı, Artemisia Vulgaris Ekstraktının Bacillus mikroorganizması tarafından fermentasyonuyla elde edilen ürünün bir filtratıdır. Basilis Fer...

İyi

Centella Asiatica Leaf Extract Kaplan Otu Yaprak Ekstresi Centella Asiatica Leaf Extract, Hydrocotyle, Centella asiatica L., Apiaceae'nin yapraklarının bir özüdür. Yalnızca yaşlanma karşıtı kozmetiklerde değil, aynı zamanda cilt hidrasyonunu iyil...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Madecassic Acid Madekasik Asit Centella asiatica bitkisinden izole edilen aktif bileşenlerden bir tanesidir. Cilt yenileme, yara iyileştirme ve nemlendirme özellikleri ile cilt görünümünü iyileştirir. Cildimizde radyasyon,...

Çok İyi

Asiaticoside Asiatikosit Centella Asiatica, diğer adıyla Gotu Kola olarak bilinen bitkinin ana aktif bileşenlerinden biridir. Cilt üzerinde antioksidan ve yatıştırıcı etkileri bulunmaktadır. Kolajen üretimini teşv...

İyi

Asiatic Acid Asiatik Asit Centella asiatica bitkisinden izole edilen aktif bileşenlerden bir tanesidir. Kozmetik ürünlerde yatıştırıcı, nemlendirici, yenileyici etkisi ve antioksidan özellikleri sebebiyle kullanılır...

Çok İyi

Inulin İnülin İnülin, prebiyotik ve potansiyel antikanser aktiviteye sahip belirli bitkilerin kökleri tarafından üretilen, doğal olarak oluşan, sindirilmeyen ve emilmeyen bir oligosakkarittir. Prebiyotik akt...

Çok İyi

Fructose Fruktoz Fruktoz birçok besin maddesinde bulunan altı karbonlu bir monosakkarit yapılı şekerdir. Beyaz katı bir görünüme sahip olan fruktoz, suda çok kolay çözünür. Bal, ağaç meyveleri, kavun v...

Çok İyi

Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

İyi

1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

Spirulina Platensis Extract Spirulina Platensis Ekstresi;Spirulina Ekstresi Bir alg türü olan Spirulina platensis'in çeşitli çözücüler kullanılarak elde edilen ekstresidir. İçerdiği A ve E vitaminleri, proteinler ve beta-karotenler hücre yenilenmesini destekler v...

İyi

Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama