Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

All Day Long Makyaj Sabitleme Spreyi

Marka:

The Body Shop

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
PVP Polivinilpirolidon Povidon veya polivinilpirolidon olarak da adlandırılan PVP, soluk sarı bir katıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, maskara, eyeliner, saç kremleri, saç spreyleri, şampuanlar ve di...

Orta

Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

İyi

Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Octyldodecyl Stearoyl Stearate Oktildodesil Stearoil Stearat Octyldodecyl Stearoyl Stearate, stearik asit ve stearil stearatın oktil dodekil alkol ile esterleşmesiyle oluşan bir bileşiktir. Octyldodecyl Stearoyl Stearate, kozmetik ürünlerde çeşitli ama...

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Moringa Oleifera Seed Oil Moringa Çekirdeği Yağı Moringa oleifera ağacı meyve çekirdeklerinin soğuk sıkılmasıyla elde edilen sabit yağıdır. İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltır, cildin genel görünümünü iyileştirir, iltih...

İyi

Buddleja Officinalis Flower Extract Kelebek Ağacı Çiçek Ekstresi Buddleja Officinalis Çiçek Özü, Buddleja officinalis, Buddleja Ceai'den elde edilen çiçeklerin ekstresi. Buddleja Officinalis Flower Extract, Buddleja officinalis bitkisinin çiçeklerinden elde...

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama