Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Argan Sabunu - Saç ve Sakal Bakımı

Sabun, bitkisel yağların soğuk yöntem kullanılarak sabunlaştırılması sonucunda elde edilmiştir. Saç ve sakal temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir. İçeriğinde bulunan argan yağı, tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağı saç ve sakal bakımı için kullanılan önemli yağlardır. Saç ve sakalları kökten uca besleyerek daha parlak bir görünüm kazandırır. Kullanımı: Uygulanacak bölgeyi ıslatın ve sabunu köpürterek uygulayın. Ardından suyla iyice durulayın.

Marka:

Polente Natural

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

İyi

Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

İyi

Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

İyi

Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama