Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Arko - Arko Nem Soft Touch El, Yüz ve Vücut Kremi

Cildin çeşitli dış faktörlere maruz kalması sonucunda cilt kuruluğu ile karşı karşıya kalınabilir. 24 saat nem sağlayarak cilt görünümüne katkı sağlar. İçerdiği Aqua mineral ve E vitamini ile cilde yumuşak bir his verir. Hızlı emilen formülü sayesinde ciltte yağlanmaya neden olmaz. Kullanımı: Ellerinize, yüzünüze ve neme ihtiyaç duyan bölgelere uygulayın. Masaj yaparak cildinize yedirin.

Marka:

Arko

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

+
Myristyl Myristate Miristil Miristat Cilt sıcaklığına yakın bir erime noktasına sahip mumsu bir yumuşatıcıdır. Kullanıldığı formüle kıvam kazandırır. Yüksek komedojenite özelliği vardır. Cildi buna yatkın olanları...

İyi

+
Myristyl Alcohol Miristil Alkol Miristil Alkol, kozmetikte yumuşatıcı olarak kullanılan bir yağlı alkoldür. Hindistan cevizi, hurma çekirdeği veya hindistan cevizi yağından doğal olarak ya da laboratuvar ortamında sente...

İyi

+
Cera Microcristallina Mikrokristalin Mumu Koyulaştırıcı olarak ve ürünlere yarı katıdan katıya kadar pürüzsüz bir doku kazandırmak için kullanılır. En çok dudak bakım ürünlerinde kullanılır. Petrolden elde edilir ve kozm...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Palmitic Acid Palmitik Asit Palmitik asit, en bilinen doymuş yağ asitlerinden biridir. İnsan adipoz (yağ) dokusunun %21-30'unu oluşturur. Cilt bakımı ürünlerinde;nemlendiricilerde yumuşatıcı olarak, cildi güzel ve p...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

İyi

+
Polyglyceryl-2 Caprate Poligliseril-2 Kaprat Gliserol ve kaprik asidin (hindistan cevizi, hurma yağ asidinin) bir türevidir. Kozmetikte emülgatör olarak kullanılan iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Yağ fazı ve su fazını homojen ...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Lauric Acid Laurik Asit Hindistan cevizi sütü, hindistan cevizi yağı ve hurma çekirdeği yağında doğal olarak bulunan 12 karbon uzunluğunda bulunan doğal bir yağ asididir.Ayrıca anne sütünde de bulunmaktadır. ...

İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

+
Hydrogenated Coco-Glycerides Hidrojene Koko-Gliserit Hidrojene koko gliseritler; hindistancevizi yağının mono, di ve trigliseritlerinin bir karışımıdır. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici göreviyle kullanılarak cildin yumuşamasına yardımc...

Çok İyi

+
Algae Extract Alg Ekstresi Çeşitli Alg türlerinden elde edilen bitkisel bir özüttür. Antioksidan özellik gösterir. B vitamini, fikosiyanin, karetenoid gibi önemli bileşenler içerir. Bu sayede UV ışınlarına bağl...

İyi

+
Myristic Acid Miristik Asit Hindistan cevizi, hurma çekirdeği yağı, hindistancevizi yağı ve tereyağı yağında doğal olarak bulunabilen 14 karbon uzunluğunda bir yağ asididir. Köpük oluşturan ve aynı zamanda sabun...

İyi

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Fucus Vesiculosus Extract Fucus Vesiculosus Kahverengi Alg (Deniz Yosunu) Fucus vesiculosus, bir tür kahverengi alg türünün (deniz yosunu) kurutulmuş gövdesinin bir ekstresidir. Kahverengi alglerde bulunan antioksidanlar, cildin yüzeyini çevresel kirleticilere karş...

Düşük

+
Maris Sal Deniz Tuzu Doğal olarak oluşan maddeler, deniz suyundan elde edilen inorganik tuzlardır.

Çok İyi

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama