Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Aynı Sefa Kremi - 50ml

Marka:

Rahik-i Mahtum

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

İyi

Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

İyi

Beeswax Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

İyi

Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

İyi

Hypericum Perforatum Oil Sarı Kantaron Yağı Sarı kantaron yağı bitkinin yapraklarından, çiçeğinden ve sapının sabit bir yağ içerisinde bekletilmesiyle elde edilir. Antioksidan özelliğe sahip aktif bileşeniyle cildi zararlı serbes...

İyi

Cetearyl Olivate Setearil Olivat Zeytin yağı ile türetilmiş bir maddedir. Setearil alkolden ve zeytinyağının yağ asitlerinden meydana gelir. Genellikle Sorbitan Olivate ile birleştirilip kisi birlikte Olivem 1000 adlı iyi b...

İyi

Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

İyi

Lavandula Angustifolia Flower Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Curcuma Longa Root Extract Zerdeçal Kökü Ekstresi Zerdeçal baharatının kaynağı Curcuma longa bitkisinin köküdür. Zerdeçala altın sarısı rengini veren polifenolik bir antioksidan pigment olan kurkumin içermektedir. Kurkumin, anti-inflamat...

İyi

Ascorbyl Tetraisopalmitate Askorbil Tetraizopalmitat C vitaminin stabilite problemi sonucunda geliştirilen esterlenmiş bir C Vitamini türevidir. Diğer C Vitamini formları gibi kırışıklık azaltma, UV ışığın yarattığı hasardan koruma, ne...

Çok İyi

Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

İyi

Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama