Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

83

Stokta yok
0Yorumlar

Besleyici Canlandırıcı ve Koruyucu Keratin & Collagen Saç Bakım Sütü

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Marka:

Laperas

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

PEG-40/PPG-8 Methylaminopropyl/Hydroxypropyl Dimethicone Copolymer PEG-40/PPG-8 Metilaminopropil/Hidroksipropil Dimetikon Kopolimer PEG-40/PPG-8 Metilaminopropil/Hidroksipropil Dimetikon Kopolimer saç bakımında kullanılan bir ham maddedir. Hasar görmüş saçlara bakım sağlamaya yardımcı olur.

Orta

Behentrimonium Chloride Behentrimonyum Klorür "Behentrimonyum Klorür, asıl olarak kozmetikte bir anti-statik madde veya saç kremi olarak kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Organik olarak yasaktır. Antistatik etkiye sahiptir. Saçı kolay t...

İyi

Dipropylene Glycol Dipropilen Glikol Dipropilen glikol, renksiz ve kokusuz olarak propilen glikolün üretiminde yan olarak üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik ürünlerinde çözücü olarak ve viskoziteyi artırıcı olarak kulla...

İyi

Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

Hydrolyzed Corn Protein Hidrolize Mısır Proteini Hidrolize mısır proteini;mısır veya mısırın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi (su ile bir kimyasal bağın parçalanması) ile elde edilen proteindir. Saçın kolay taranmasını ve parla...

Çok İyi

Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

Polysilicone-29 Polisilikon-29 Polysilicone-29 saçın görünümünü ve verdiği hissi geliştirmek amacıyla kullanılır. Saçı kolay taranabilir, yumuşak ve parlaklık kazandırır. Isıya karşı koruyan saç ürünlerinde ...

Orta

Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

Hydrolyzed Keratin Hidrolize Keratin Hidrolize keratin cilt üzerinde nemi geri kazandırır ve cildin elastikiyetini artırır. Nemlendirici özellikleri, hidrolize keratin içeren şampuanları ve saç kremlerini kırılgan, kuru veya ...

Çok İyi

Hydrolyzed Collagen Hidrolize Kolajen Hidrolize Kollajen, büyük molekül ağırlıklı olan kollajenin asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle daha küçük molekül ağırlığına sahip amino asit toplulukları oluşturmuş h...

Çok İyi

Isopropyl Alcohol İzopropil Alkol İzopropil alkol bir alifatik alkol hidrokarbondur. Petrolün parçalanması veya asetonun indirgenmesi ile elde edilen propilenden hazırlanır.İzopropil Alkol, antibakteriyel özelliklere sahip bir...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

İyi

Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

İyi

Saccharomyces/Iron Ferment Saccharomyces/Demir Fermenti Saccharomyces/Demir Fermenti, Saccharomyces'in demir iyonları varlığında fermantasyonu ile mikrobiyolojik olarak elde edilen üründür.

İyi

Saccharomyces/Copper Ferment Saccharomyces/Bakır Fermenti Saccharomyces'in (maya) bakır iyonları varlığında fermantasyonu ile elde edilen üründür. Mikrobiyolojik olarak elde edilir.

İyi

Saccharomyces/Zinc Ferment Saccharomyces/Çinko Fermenti Saccharomyces/Çinko Fermenti, Saccharomyces'in (maya) çinko iyonları varlığında fermantasyon ürünü ile elde edilen üründür. Antioksidan özellikleri olduğu düşünülmektedir. Mikrobiyol...

İyi

Saccharomyces/Silicon Ferment Saccharomyces/Silikon Fermenti Saccharomyces'in (maya) silikon varlığında fermantasyonu ile elde edilen üründür. Mikrobiyolojik olarak elde edilir.

İyi

Saccharomyces/Magnesium Ferment Saccharomyces/Magnezyum Fermenti Magnezyum iyonları varlığında Saccharomyces (maya) fermantasyonu ile elde edilen üründür. Mikrobiyolojik olarak elde edilir.

İyi

Ceteareth-25 Stearat-25 Stearat-25, kozmetik ürün formülasyonlarında temizleyici ve emülsifiye edici olarak kullanılmaktadır. Birbiri ile karışmayan su ve yağ gibi maddelerin karışmalarını destekler. Malzemeler...

Orta

Cetyl Palmitate Setil Palmitat Setil palmitat, setil alkol ile palmitik asitin kimyasal reaksiyonundan elde edilen bir esterdir. Beyaz mumsu pul şeklinde sahiptir. Kozmetikte, cilt üzerinde su kaybını azaltan bir lipid filmi ol...

İyi

Ceteareth-12 Ceteareth-12 Ceteareth grubu, kimyasal bir reaksiyon olan etoksilasyon olarak bilinen bir işlemle üretilir. Setil alkol veya stearil alkole etilen oksit eklenmesiyle sentezlenen bileşiklerdir. Yüzey gerilimin...

Orta

Ceteareth-20 Ceteareth-20 Ceteareth-20, bir ürünün dokusunu ve stabilitesini geliştirmeye yardımcı olur.

Orta

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama