Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Besleyici Yüz Yıkama Jeli - Normal/Kuru Ciltler İçin

Marka:

Mediflora

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water Melisa Çiçek/Yaprak/Gövde Suyu;Oğulotu Çiçek/Yaprak/Gövde Hidrolatı Melissa officinalis bitkisinin çiçek, yaprak ve dallarının su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilmesinden sonra yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Bitkinin antifungal ve antimikrobi...

İyi

Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

İyi

Pelargonium Graveolens Flower Water Itır Suyu;Itır Hidrolatı Pelargonium Graveolens Çiçek Suyu, Bourbon Sardunya, Pelargonium graveolens (L.), Geraniaceae çiçeklerinden elde edilen buhar distilatının sulu bir çözeltisidir. Pelargonium Graveolens büzüc...

İyi

Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Amorphophallus Konjac Root Powder Konjak Kökü Tozu Amorphophallus konjac bitkisinin kök kısımları uygun koşullarda kurutulup öğütülmesi yöntemiyle elde edilen tozudur. Konjak bitkisi protein, lipitler, yağ asitleri, ayrıca A, B, C, D ve E ...

İyi

Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

İyi

Caprylhydroxamic Acid Kaprilhidroksamik Asit Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde şelat ajanı olarak kullanılabilir. Şelat ajanı olarak kozmetik ürünlerin stabilitesini yani formülün sabit kalmasını sağlar ve/veya görü...

İyi

Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

Vanillin Vanilya Vanilin, doğal olarak vanilya çekirdeği veya sentetik olarak elde edilen bir bileşiktir. Kozmetik endüstrisinde genellikle aromatik bir madde olarak kullanılır ve ürünlere tatlı ve vanilya b...

İyi

Glyceryl Caprylate Gliseril Kaprilat Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gö...

Çok İyi

Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Ek Bilgiler Açıklama