Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

BLUE CYPRESS | Mavi Selvi | Tıraş Sonrası Bakım İksiri

Tıraş sonrası oluşan cilt tahrişini azaltmak amaçlamaktadır. İçeriğinde mersin suyu, güvercin otu ve aloe vera suyu bulunmaktadır. Mavi selvi uçucu yağı, portakal yaprağı uçucu yağı, günlük uçucu yağı ve sandal ağacı uçucu yağı cildi ferahlatıp rahatlatırken aynı zamanda zengin bir koku verir. Kullanımı: Tıraş sonrası küçük miktarda alın ve cildinize uygulayın.

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Myrtus Communis Leaf Water Mersin Yaprağı Suyu;Mersin Yaprağı Hidrolatı Mersin çalısının yapraklarından su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Cildi canlandırıcı etkisi bulunmaktadır. Antibakteriyel ve antifu...

İyi

Hamamelis Virginiana Water Hamamelis Virginiana Suyu Cadı Fındığı Suyu Sıkılaştırıcı: Cildin gözeneklerini sıkılaştırmaya yardımcı olur. Saç kremi: Saçı kolay taranır, esnek, yumuşak ve parlak bırakır ve/veya hacim, hafiflik ve parlaklık verir Cilt b...

İyi

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

İyi

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate Leuconostoc/Turp Kökü Ferment Filtresi Kepek önleyici: Kepekle savaşmaya yardımcı olur Antimikrobiyal: Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve mikropların gelişmesine karşı koyar.

İyi

Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

Santalum Album Oil Sandal Ağacı Uçucu Yağı Doğu Hint Sandal ağacı olarak da bilinen sandal ağacından elde edilen uçucu yağdır. Parfüm ürünleri için güçlü kalıcılıkta ve genelde "hoş koku" olarak nitelendirilen bir maddedir. ...

İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Boswellia Serrata Oil Akgünlük Uçucu Yağı Bir ağacın sakız reçinesinden elde edilen bir özüttür. Aynı zamanda bir Hint tütsü kaynağıdır. Cilt için kokulu bileşenleri hassaslaştırıcı olma potansiyeline sahiptir. Öte yandan,...

İyi

Callitris Intratropica Wood Oil Mavi Selvi Ağacı Yağı Callitris Intratropica Ağaç Yağı, Callitris intratropica ağacından elde edilen uçucu bir yağdır. Callitris Intratropica Wood Oil, özellikle saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan doğ...

İyi

Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil Turunç Yaprak/Dal Uçucu Yağı Acı portakal bitkisinin yaprak ve dallarından elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik ürünlerde aroma verici, koku verici ya da tatlandırıcı olarak kullanulabilir.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama