Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Abtira - BLUE MOON - Atopiye Eğilimli Ciltler için Rahatlatıcı Tonik - (Yüz + vücut + saç)

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Salvia Officinalis Water Adaçayı Suyu;Adaçayı Hidrolatı Salvia Officinalis yapraklarından su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Cilt canlandırıcı etkisi bulunmaktadır. Antibakteriyel ve antifunga...

İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Water Tıbbi Lavanta Suyu;Tıbbi Lavanta Hidrolatı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Hafif acı ve karakteristik kokuludur. Lavanta kokusu sa...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Zea Mays Bud/Seed Extract Mısır Tomurcuk/Çekirdek Ekstresi Zea Mays Bud/Seed Extract, mısır bitkisinin tomurcuklarından veya tohumlarından elde edilen bir bitki ekstresidir. Kozmetik endüstrisinde yaygın olarak kullanılan doğal bir bileşendir. Mısı...

İyi

+
Tanacetum Annuum Flower Oil Mavi Papatya Uçucu Yağı Tanacetum Annuum Çiçek Yağı, Tanacetum annuum, Asteraceae çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır.Hasarlı cildi onarmaya yardımcı olur.

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Achillea Millefolium Flower Water Civanperçemi Çiçek Suyu;Civanperçemi Çiçek Hidrolatı Achillea Millefolium bitkis çiçeklerinden su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Cildi yatıştırıcı ve kızarıklık azaltıcı özellikler...

İyi

+
Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate Leuconostoc/Turp Kökü Ferment Filtresi Kepek önleyici: Kepekle savaşmaya yardımcı olur Antimikrobiyal: Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve mikropların gelişmesine karşı koyar.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama