Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

BLUSH | %5 AHA | canlandırıcı + cilt sıkılaştırıcı yüz toniği

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Rosa Damascena Flower Water Isparta Gülü Suyu;Isparta Gülü Hidrolatı Isparta gülünün petallerinden su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Kozmetik sektöründe cilt besleyici, tonik, göz altı morlukları ve ş...

İyi

Saccharum Officinarum Extract Şeker Kamışı Ekstresi Şeker Kamışı olarak da bilinen Saccharum Officinarum, çoğunlukla nemlendirici olarak kullanılan bileşendir . Bu, cildin suyu çekmesine ve ardından onu tutmasına yardımcı olur. Kendisinde...

İyi

Citrus Limon Fruit Extract Limon Meyvesi Ekstresi Limon ekstresinde organik asitler, vitaminler, protein ve karbonhidratlar bulunur. İçeriğinde bulunan flavonidler ve c vitamini nedeniyle oldukça antioksidan aktivite göstermektedir. Ayrıca içe...

İyi

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Vaccinium Myrtillus Fruit Extract Yaban Mersini Meyve Ekstresi Yaban mersinine koyu rengini veren antosiyaninler, antioksidan bileşiklerin en iyi kaynaklarından biridir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbest radikallerle savaşır. Aynı z...

İyi

Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract Portakal Meyvesi Ekstresi Portakal meyvesinin bir ekstraktıdır. İçeriğinde sitrik asit, bazı malik asitleri ve cilt yenilemeyi sağlayan AHA'lar (alfa-hidiroksi asit vardır. Aynı zamanda antioksidan özelliği veren C ...

İyi

Acer Saccharum Extract Şeker Akçaağaç Ekstresi Şeker akçaağaç ekstraktıdır. Cilt bakımında kullanılmasının nedeni, malik asit ve tartarik asidi içeren AHA'lardır. Bu asitler sayesinde cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı olduğ...

İyi

Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

İyi

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

İyi

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate Leuconostoc/Turp Kökü Ferment Filtresi Kepek önleyici: Kepekle savaşmaya yardımcı olur Antimikrobiyal: Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve mikropların gelişmesine karşı koyar.

İyi

Salix Alba Bark Extract Ak Söğüt Kabuk Ekstresi Salicaceae familyasına ait olan Salix Alba ( Ak Söğüt) bitkisinin kabuklarından elde edilen ekstredir. Söğürt kabuklarının romatizmal ağrıları gidermek için kızılderililer tarafından ...

İyi

Beta Vulgaris Root Juice Kırmızı Pancar Kök Suyu Beta Vulgaris Kök Suyu, Şeker Pancarı, Beta vulgaris L., Chenopodiaceae köklerinden elde edilen meyve suyudur .Beta Vulgaris Root Juice, "şeker pancarı kökü suyu" olarak da bilinen bir bitkis...

İyi

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Pelargonium Graveolens Flower Water Itır Suyu;Itır Hidrolatı Pelargonium Graveolens Çiçek Suyu, Bourbon Sardunya, Pelargonium graveolens (L.), Geraniaceae çiçeklerinden elde edilen buhar distilatının sulu bir çözeltisidir. Pelargonium Graveolens büzüc...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Hibiscus Sabdariffa Flower Extract Ebegümeci Çiçeği Ekstresi Hibiscus Sabdariffa Çiçek Özü, Hibiscus sabdariffa çiçeklerinin bir özüdür. Çeşitli şekillerde cilt yararları göstermiştir. İnce çizgiler, kırışıklıklar gibi erken yaşlanma beli...

İyi

Morus Nigra Leaf Extract Karadut Yaprak Ekstresi Morus nigra ağacının yapraklarından elde edilen ekstresidir. Cilt lekelerine neden olan tirozinaz enzimini inhibe ettiği için beyazlatıcı ajan olarak formülasyonlarda kullanılabilir.

İyi

Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama