Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Booster Serum %10 Vitamin C + E + F 30ml

Marka:

Simple

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Cannabis Sativa Seed Oil Kenevir Tohumu Yağı Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve ...

İyi

Polyglyceryl-6 Distearate Poligliseril-6 Distearat Emülsifiye edici ajan: Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu destekler. Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır.

Çok İyi

Sodium Ascorbyl Phosphate Sodyum Askorbil Fosfat C vitamininin suda çözünebilir bir çeşididir. Antioksidan özellik gösterir. Cilt bakım ürünlerinde, kişisel bakım ve makyaj ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Havaya maruz kalın...

Çok İyi

Tapioca Starch Tapiyoka Nişastası Tapiyoka nişastası Cassava çalısının köklerinden elde edilen doğal bir kıvam arttırıcı ve doku geliştiricidir. Biyoçözünür, güvenli ve ucuz olması sebebiyle talk yerine kullanılabi...

Çok İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Sclerotium Gum Sklerotyum Sakızı Sclerotium Gum, Sclerotium rolfssii bakterisi tarafından üretilen bir polisakkarit sakızıdır. Glikoz monomerlerinden oluşur. Daha yaygın olarak kullanılan ksantan sakızına benzer bir maddedi...

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Sodium Metabisulfite Sodyum Metabisülfit Sodyum metabisülfit, koruyucu olarak kullanılan inorganik bir tuzdur. Avrupa'da Kısıtlama: III/99 V/9 Kullanıma hazır kozmetik preparatlarda izin verilen maksimum konsantrasyon %0,2'dir (serbest...

İyi

Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

Polyglyceryl-10 Stearate Poligliseril-10 Stearat Poligliseril-10 stearat, gliserin polimeri ile stearik asidin esteridir. Cilt ve saç için nemlendirici ve yumuşatıcı faydaları vardır. Ayrıca formülasyonlardaki su ve yağ fazının birbirine...

Çok İyi

Dilauryl Thiodipropionate Dilauril Tiyodipropiyonat Formülasyonlarda antioksidan olarak yer almaktadır. Kozmetik ürünlerde antioksidanların iki farklı fonksiyonu bulunmaktadır: aktif bileşen olarak kullanılabilir ve formül içerisindeki bile...

İyi

Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Pentaeritril Tetra-Dı-T-Bütil Hidroksihidrosinamat Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, ürünlerin daha uzun süre güzel kalmasına yardımcı olmak için küçük miktarlarda (%0,8'den az) kullanılan bir antioksidan moleküldür...

Çok İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama