Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Born Lippy - Strawberry Lip Balm

Marka:

The Body Shop

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Lanolin Lanolin Lanolin, bir emülsiyon dengeleyici madde, saç bakım maddesi, cilt bakım maddesi ve cilt koruyucu madde olarak işlev görür.

İyi

Polyglyceryl-3 Beeswax Poligliseril-3 Balmumu Polyglyceryl-3 Beeswax, poligliseral-3 ve balmumundan elde edilen bir esterdir. Poligliseral-3, doğal olarak bitkisel yağlardan elde edilen bir emülgatördür. Balmumu, arıların bal peteklerini ...

İyi

Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

İyi

Hydrogenated Castor Oil Hidrojenlenmiş Hint Yağı Hint yağı bitkisinin anavatanı Hindistan olarak bilinmektedir. Bu bitkiye halk arasında kene otu veya hint baklası da denmektedir. Hidrojenlenmiş hint yağı, tohum yağının hidrojenlenmesiyle...

İyi

Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Carthamus Tinctorius Seed Oil Aspir Tohumu Yağı Aspir yağı olarak da bilinen Carthamus Tinctorius Tohum Yağı, Afrika ve Asya'ya özgü devedikeni benzeri bir bitki olan Carthamus tinctorius bitkisinin tohumlarından elde edilen bitki bazlı bir...

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Ammonium Glycyrrhizate Amonyum Glisirizat Amonyum Glisirizat, Glisirizik Asidin amonyum tuzudur. Amonyum Glisirizat, meyan kökünden (Glycyrrhiza glabra) ekstrakte edilen doğal bir malzeme olan glisiretinik asidin saf türevidir. Doğal bir...

Çok İyi

Aroma Aroma Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Düşük

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Fragaria Vesca Fruit Extract Çilek Meyve Ekstresi Fragaria Vesca Meyve Özü, Çilek, Fragaria vesca L., Rosaceae meyvesinin özüdür. Yyüksek antioksidan içeriği sayesinde serbest radikallerle savaşır ve cildi oksidatif stresin neden olduğu h...

İyi

Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

Benzyl Benzoate Benzil Benzoat Peru ve Tolm balzamında doğal olarak bulunan Benzil Benzoat, hafif tatlı yaygın olarak kullanılan bir koku bileşenidir. Çözücü olarak da kullanılabilen benzil benzoat mikroplara ve haşerel...

Orta

CI 15850 CI 15850 Ci 15850 kozmetikte renklendirici olarak kullanılır. Ruj, fondöten, yüz pudrasi, saç boyasi gibi makyaj ürünlerine turuncu-kahve-kirmizimsi renk vermek için kullanılır.

Çok İyi

BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama