Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Celeritt SPF25 - 25ml

Marka:

Dermoskin

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Nasturtium Officinale Extract Suteresi Ekstresi Nasturtium Officinale Ekstresi, Su teresi, Nasturtium officinale, Brassicaceae'nin tüm bitkisinin bir özüdür. Ekstrakt esas olarak antioksidan özelliklere sahiptir. Aynı zamanda bir serbest radi...

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

Sodium Ascorbyl Phosphate Sodyum Askorbil Fosfat C vitamininin suda çözünebilir bir çeşididir. Antioksidan özellik gösterir. Cilt bakım ürünlerinde, kişisel bakım ve makyaj ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Havaya maruz kalın...

Çok İyi

Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

Ceteareth-12 Ceteareth-12 Ceteareth grubu, kimyasal bir reaksiyon olan etoksilasyon olarak bilinen bir işlemle üretilir. Setil alkol veya stearil alkole etilen oksit eklenmesiyle sentezlenen bileşiklerdir. Yüzey gerilimin...

Orta

Ceteareth-20 Ceteareth-20 Ceteareth-20, bir ürünün dokusunu ve stabilitesini geliştirmeye yardımcı olur.

Orta

Retinyl Palmitate Retinil Palmitat Retinoid ailesine ait olan retinil palmitat, retinol ve palmitik asidin bir esteridir ve soluk sarı bir renkte olup yoğun bir sıvıdır. Kozmetik ürünlerde cilt görünümünü iyileştirme, anti...

İyi

Magnesium Aluminum Silicate Magnezyum Alüminyum Silikat Magnezyum alüminyum silikat, magnezyum, alüminyum, silika ve oksijenden oluşan doğal olarak oluşan bir kildir. Kil daha sonra saflaştırılır ve kozmetik formüllerin dokusunu ve işlevini iyil...

Orta

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

İyi

BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama