Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

91

Stokta yok
0Yorumlar

Anyong - Cica Arındırıcı Hassas Temizleme Jeli

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Marka:

Anyong

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Sodium Cocoyl Glutamate Sodyum Kokoil Glutamat Sodyum kokoil glutamat, kokoil glutamik asidin bir sodyum tuzudur. Piyasada bulunan diğer yüzey aktif maddelerle kıyaslandığında daha hafif bir maddedir. Hindistan cevizi yağının içerisindek...

İyi

+
Centella Asiatica Leaf Extract Kaplan Otu Yaprak Ekstresi Centella Asiatica Leaf Extract, Hydrocotyle, Centella asiatica L., Apiaceae'nin yapraklarının bir özüdür. Yalnızca yaşlanma karşıtı kozmetiklerde değil, aynı zamanda cilt hidrasyonunu iyil...

İyi

+
Caprylyl/Capryl Glucoside Kaprilil/Kapril Glikozit Bir yüzey aktif maddedir. Formülasyonda köpük oluşturucu ajandır. Diğer temizleyici maddelerin aksine iritasyon yapmaz.

İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

İyi

+
Lauryl Glucoside Lauril Glikozit Lauril glukozit, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan hafif bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

İyi

+
Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

+
Coco-Glucoside Koko Glikozit Koko glikozit, hindistancevizi yağından elde edilen yağlı alkol ve şekerden elde edilen glikozun bir karışımıdır. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırma özelliğinden dolayı öncelikle ...

İyi

+
Cucumis Sativus Extract Salatalık Ekstresi Cucumis sativus bitkisinden elde edilen bir ekstredir. Çoğu salatalık türü %95 sudan oluşur ve diğer bileşenler askorbik asit (C vitamini), kafeik asit (bir antioksidan), yağ asitleri, minera...

İyi

+
Salix Alba Bark Extract Ak Söğüt Kabuk Ekstresi Salicaceae familyasına ait olan Salix Alba ( Ak Söğüt) bitkisinin kabuklarından elde edilen ekstredir. Söğürt kabuklarının romatizmal ağrıları gidermek için kızılderililer tarafından ...

İyi

+
Inulin İnülin İnülin, prebiyotik ve potansiyel antikanser aktiviteye sahip belirli bitkilerin kökleri tarafından üretilen, doğal olarak oluşan, sindirilmeyen ve emilmeyen bir oligosakkarittir. Prebiyotik akt...

Çok İyi

+
Zinc PCA Çinko PCA Çinko PCA, kızarıklığı ve tahrişi azaltmanın yanı sıra yağlılığı azaltmaya yardımcı olan bir hammaddedir. Yağlı, akneye meyilli bir ciltlerde sebum üretimini kontrol altına alır ...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Vaccinium Myrtillus Fruit Extract Yaban Mersini Meyve Ekstresi Yaban mersinine koyu rengini veren antosiyaninler, antioksidan bileşiklerin en iyi kaynaklarından biridir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbest radikallerle savaşır. Aynı z...

İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

İyi

+
Fructose Fruktoz Fruktoz birçok besin maddesinde bulunan altı karbonlu bir monosakkarit yapılı şekerdir. Beyaz katı bir görünüme sahip olan fruktoz, suda çok kolay çözünür. Bal, ağaç meyveleri, kavun v...

Çok İyi

+
Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Crosspolymer Çapraz Bağlı Sodyum Hyaluronat Hyaluronik asit özel çapraz bağlar ile birbirine bağlanarak sonsuz sayıda molekül bir araya getirilir. Uzun zincirli polimer yapısı sayesinde cildin en üst katmanlarında daha uzun süre tutu...

Orta

+
Benzyl Glycol Benzil Glikol Benzil glikol, kozmetik ürünlerinde çözücü madde olarak kullanılmaktadır.

İyi

+
Capryloyl Salicylic Acid Kapriloil Salisilik Asit Kapriloil Salisilik Asit, Salisilik Asit ve Kaprilik Asit'in bir esteridir. Kapriloil salisilik asit, doğal olarak söğüt ağaçlarının kabuğundan elde edilebilir. Salisilik asidin lipofilize bi...

İyi

+
Mandelic Acid Mandelik Asit Mandelik asit, acı bademden elde edilen bir AHA'dır (alfa hidroksiasir). Ürün formülasyonlarında kullanıldığında, ölü yüzey cilt hücrelerini nazikçe kaldırabilir ve cildi daha pürüzs...

İyi

+
Gluconolactone Glukonolakton Glukonolakton, kimyasal ve işlevsel olarak alfa hidroksi asitler (AHA) ile benzerdir. Diğer asitler gibi, glukonolakton da ölü hücreleri cildin en dış tabakasından uzaklaştırma özelliğine ...

Çok İyi

+
Lactobionic Acid Laktobiyonik Asit Laktobiyonik asit, polihidroksi asit (PHA) grubunun bir üyesidir. Kimyasal ve işlevsel olarak Alfa Hidroksi Asit (AHA) ile benzerlik gösterir ancak laktobiyonik asit daha büyük molekül yapısın...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

+
Raspberry Ketone Ahududu Keton Ahududu ketonu, kırmızı ahududuların birincil aroma bileşiği olan doğal bir fenolik bileşiktir. Growth Hormone & IGF Research dergisindeki araştırmaya göre, ahududu ketonları saç dökülm...

İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama