Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Cicalfate+ Onarıcı Koruyucu Krem

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

Hydrogenated Vegetable Oil Hidrojene Bitkisel Yağ Hidrojenasyon, olarak bilinen bir işlemle bitkisel yağlara hidrojen atomları eklenerek oluşturulur. Hidrojenasyon, sıvı bitkisel yağları katı veya yarı katı lipitlere dönüştürür.Hidroj...

İyi

Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate Poligliseril-2 Seskiizostearat Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Bu bileşik, poligliserol-2 (Polyglyceryl-2) ile seskuisostearatın (Sesquiisostearate) birleşmesind...

Çok İyi

Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer PEG-22/Dodesil Glikol Kopolimer PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, kozmetik ürünlerde kullanılan bir bileşiktir. Bu bileşik, polietilen glikol (PEG-22) ve dodecil glikol kopolimerinin birleşmesinden oluşur. PEG-22/Dodecyl Glyc...

Orta

Aquaphilus Dolomiae Ferment Filtrate Aquaphilus Dolomiae Ferment Süzüntü Aquaphilus Dolomiae Ferment Filtrate, Aquaphilus dolomiae mikroorganizması tarafından büyüme ortamının fermantasyonu ile elde edilen ürünün bir filtratıdır. Yapılan çalışmaların sonuç...

Çok İyi

Aluminum Stearate Alüminyum Stearat Aluminum Stearate, alüminyum tuzu olan stearik asidin alüminyumla reaksiyonu sonucu oluşan bir bileşiktir. Aluminum Stearate, kremler, losyonlar, makyaj temizleyicileri gibi birçok kozmetik ürü...

Orta

Beeswax Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Magnesium Stearate Magnezyum Stearat Magnezyum Stearat, yer kabuğunda doğal olarak bulunan magnezyum mineralinden ve stearik asitten oluşmaktadır. Kokusuz ve beyaz bir tozdur. Bu bileşen yağı emdiği ve ürünlerin ciltte kalması...

İyi

Copper Sulfate Bakır Sülfat Bir cilt bakım maddesi olarak kabul edilir ve bakır, yaşlanmayı önleyici, antimikrobiyal ve iltihap önleyici gibi cildin daha iyi görünmesini sağlamak için doğal olarak tüm rolünü uygula...

Orta

Microcrystalline Wax Mikrokristalin Mumu Mikrokristalin mum, petrolün yağdan arındırılmasıyla üretilen bir hammaddedir. Kozmetik ürünlerinde viskozite ajanı, bağlayıcı ve emülsiyon stabilizatörü olarak kullanılır. Genellikl...

İyi

Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

İyi

Tromethamine Trometamin Trometamin, kozmetik endüstrisinde tamponlama ajanı olarak kullanılır. Yani ürünün pH'ının ayarlanmasını sağlar. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanmas...

İyi

Zinc Sulfate Çinko Sülfat Çinko Sülfat, Çinko ve sülfürik asitten oluşturulan kimyasal bir bileşiktir. Öncelikle banyo ürünleri, bakım ve diş hijyeni ürünlerinde antimikrobiyal ajan olarak kullanılır.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama