Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

Isopropyl Alcohol İzopropil Alkol İzopropil alkol bir alifatik alkol hidrokarbondur. Petrolün parçalanması veya asetonun indirgenmesi ile elde edilen propilenden hazırlanır.İzopropil Alkol, antibakteriyel özelliklere sahip bir...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

Silybum Marianum Fruit Extract Deve Dikeni Meyve Ekstresi Silybum marianum bitkisinin meyvelerinden elde edilen ekstresidir. Polifenol olarak bilinen antioksidanlar için zengin bir kaynaktır. Bunların başında flavonolignan yapısında olan silimarin gel...

İyi

Polyisobutene Poliizobütan Rujlar ve dudak parlatıcıları için parlaklık arttırıcı olarak kullanılan bir polimer dir.Yapışkanlığı ayrıca dudak ürünlerinin daha uzun süre kalmasına yardımcı olur. Kozmetik ür...

Orta

Polyacrylate-13 Poliakrilat-13 Polyacrylate-13, sentetik bir polimerdir ve kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Genellikle jeller, losyonlar, krem ve makyaj ürünleri gibi kozmetik formülasyonlarda film tabaka ...

Düşük

Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

PEG-6 PEG-6 EG-6, polietilen glikolün (polyethylene glycol) bir türevidir. Kozmetik endüstrisinde çeşitli ürünlerde kullanılan bir bileşiktir. PEG-6, kozmetikte çeşitli amaçlarla kullanılır.

Orta

Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama