Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Avene - Cleanance MASK - Peeling Etkili Maske

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Kaolin Kaolin Kaolin bir kil türüdür veya daha doğrusu, doğal olarak oluşan sulu bir alüminyum silikattır. Kaolin beyasz renginden dolayı kozmetik formüllere opaklık ve beyazlık kazandırmak için küç...

İyi

+
Triethylhexanoin Trietilheksanoin Trietilheksanoin, cildi güzel ve pürüzsüz, yani yumuşatıcı etki yapan renksiz ve soluk sarı bir sıvı esterdir . Hoş , yapışkan olmayan, yağlı olmayan bir his verir, formüllere pürüzs...

İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

+
Glycolic Acid Glikolik Asit Glikolik asit, alfa hidroksi asitler (AHA'lar) olarak adlandırılan bir asit grubuna aittir. Glikolik asit, ölü cilt hücrelerini ve yağları çözerek cildi kimyasal olarak eksfoliye eden bir mad...

İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Cellulose Acetate Selüloz Asetat Selüloz asetat selülozun modifiye edilmiş bir versiyonudur. Kozmetik ürünlere pürüzsüz bir doku ve iyi yayılabilirlik kazandırmaktadır.

İyi

+
Ceteareth-33 Ceteareth-33 Ceteareth grubu, kimyasal bir reaksiyon olan etoksilasyon olarak bilinen bir işlemle üretilir. Setil alkol veya stearil alkole etilen oksit eklenmesiyle sentezlenen bileşiklerdir. Yüzey gerilimini...

Orta

+
Zinc Gluconate Çinko Glukonat Glukonik asitten suyun uzaklaştırılmasıyla elde edilen çinko glukonat, antiseptik ve sıkılaştırıcı (büzücü) özelliklerinden dolayı kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. antimikrobiy...

İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Düşük

+
Cetrimonium Bromide Setrimonyum Bromür Setrimonyum bromür topikal bir antiseptik olan setrimidin bir bileşenidir. Setrimonyum bakteri ve mantarlara karşı etkili bir antiseptiktir. Katyonik bir sürfaktandır. DNA izolasyonu sırasında...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Glyceryl Laurate Gliseril Laurat Gliseril laurat, bitki bazlı bir viskozite stabilizatörüdür. Aynı zamanda bir cilt bakım maddesidir. Deodorant, şampuan, nemlendirici, temizleyiciler, eksfolyantlar ve diğer ürünler dahil ol...

İyi

+
Bisabolol Bisabolol;Levomenol Bisabolol, papatyada doğal olarak bulunan bir koku maddesidir. Sentetik olarak da üretilmektedir. Bilindik bir cilt yatıştırıcı maddedir. Açık sarı yağlı bir maddedir. Genellikle biyoaktif...

İyi

+
Pyridoxine HCL Pirodoksin Hidroklorür B6 vitamininin bilimsel olarak ismidir. Kozmetik endüstrisinde saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Saç ürünlerinde saçı yumuşatmaya,kolay taramaya ve elektirklenmesini önleye...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Glycerides Kaprilik/Kaprik Gliseritler Caprylic/Capric Glycerides, bir yağ asidi olan kaprilik asit ve kapriyik asidin gliserolle birleşmesiyle oluşan bir kozmetik bileşiktir. Bu bileşik, kozmetik ürünlerde yağ ve su fazlarını ka...

İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama