Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Dermaseptic Soap (Sabun) - 250ml

Marka:

Babe

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Sodium C14-16 Olefin Sulfonate Sodyum C14-16 Olefin Sülfonat Alfa olefinlerin sülfonasyonu ile hazırlanan uzun zincirli sülfonat tuzlarının karışımıdır. Rakamlar, alfa olefinin karbon zincirlerinin ortalama uzunluğunu gösterir. Kozmetik ve kişisel ...

İyi

Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Sodium Laureth Sulfate Sodyum Laureth Sülfat Kısaca SLES olarak bilinen sodyum laureth sülfat kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılan temizleyici bir maddedir. SLES ile SLS (sodyum lauril sülfat) benzer özellikler göstermektedir an...

İyi

PEG-4 Rapeseedamide PEG-4 Rapseedamid PEG-4 Rapeseedamide, rapeseed (kanola) bitkisinden elde edilen yağ asidi türevi olan bir bileşiktir. Kozmetik formülasyonlarda yaygın olarak kullanılır. Kozmetik ürünün yayılabilirliğini, ...

Orta

Sodium Cocoamphoacetate Sodyum Kokoamfoasetat Sodyum kokoamfoasetat, hindistan cevizi yağ asitlerinden elde edilen nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

İyi

Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

İyi

Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

Dichlorobenzyl Alcohol Diklorobenzil Alkol Dichlorobenzyl Alcohol, bir kimyasal bileşiktir ve kozmetik endüstrisinde antimikrobiyal özellikleri nedeniyle kullanılan bir maddedir. Genellikle koruyucu olarak kullanılan bir bileşiktir. Anca...

Çok İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Hydroxypropyl Guar Hidroksipropil Guar Hidroksipropil guar, guar zamkından elde edilen baklagil bazlı ince toz halinde bir polisakkarittir. Kozmetik endüstrisinde, emülsiyonları stabilize etmeye yardımcı olmak için kullanılabilir....

İyi

Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate Oktadesil Di-T-Butil-4-Hidroksihidrosinamat Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, bir antioksidan olarak kullanılan kimyasal bir bileşiktir. Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, güçlü antioksidan özelliklere sahip bir bil...

İyi

Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

Tetrasodium Glutamate Diacetate Tetrasodyum Glutamat Diasetat Tetrasodyum glutamat diasetat, metal iyonlarına bağlanarak onları etkisiz hale getiren şelat ajanıdır. Şelat ajanları, kozmetik ürünlerin stabilitesi veya görünümü üzerinde oluşabilece...

Çok İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama