Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Effaclar Peeling Etkili Serum

Marka:

La Roche Posay

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Glycolic Acid Glikolik Asit Glikolik asit, alfa hidroksi asitler (AHA'lar) olarak adlandırılan bir asit grubuna aittir. Glikolik asit, ölü cilt hücrelerini ve yağları çözerek cildi kimyasal olarak eksfoliye eden bir mad...

İyi

Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

İyi

Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

İyi

Dimethyl Isosorbide Dimetil İzosorbid Dimetil İzosorbit (DMI), kişisel bakım ürünlerindeki aktif bileşenler için güvenli, etkili bir dağıtım geliştirme mekanizması sunan yüksek saflıkta bir çözücü ve taşıyıcıdır. G...

İyi

Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

İyi

PEG-60 Hydrogenated Castor Oil PEG-60 Hidrojene Hint Yağı PEG-60 hidrojene hint yağı, hidrojenlenmiş hint yağının bir polietilen glikol türevidir. Beyaz bir macun benzeri görünen bir maddedir. Yağ ve su bileşenlerinin iyi bir şekilde karışması...

Orta

Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid Hidroksietilpiperazin Etan Sülfonik Asit Hidroksietilpiperazin etan sülfonik asit, kozmetik ürünlerin pH'ının ayarlanmasında ve sabit kalmasında görev alan bir maddedir.

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

PEG-30 Glyceryl Cocoate PEG-30 Gliseril Kokoat PEG-30 Gliseril Kokoat, gliseril kokoatin polietilen glikol eterleridir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, cilt bakım maddeleri-yumuşatıcı ve yüzey aktif maddeler (iyonik olmayan emülsi...

Orta

Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

Capryloyl Salicylic Acid Kapriloil Salisilik Asit Kapriloil Salisilik Asit, Salisilik Asit ve Kaprilik Asit'in bir esteridir. Kapriloil salisilik asit, doğal olarak söğüt ağaçlarının kabuğundan elde edilebilir. Salisilik asidin lipofilize bi...

İyi

Phytic Acid Fitik Asit Fitik asit, isminde asit olmasına rağmen aslında asit olarak değerlendirilmemektedir. Antioksidan özelliklere sahip olan, mısır tohumu (çekirdekler), yağı alınmış gıda sınıfı pirinç ...

İyi

Polyquaternium-10 Polikuaterniyum-10 Sentetik, pudra formunda ve suda çözünebilen bir maddedir. Kozmetik ürünleri kalınlaştırmaya, cilt veya saç üzerinde bir film oluşturmaya yardımcı olabilen bir maddedir. Aynı zamanda mü...

Düşük

Biosaccharide Gum-1 Biyosakkarit Sakız-1 Biyosakkarit Sakız-1, "Fucocert" veya "Fucogel" olarak da adlandırılan bir polisakkarittir. Mısır gibi bitki maddelerinden biyoteknoloji ile elde edilen şekerlerin bir birleşiminden oluşur. Ne...

Çok İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama