Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Fresh Cherry Kadın Roll On Deodorant

Fresh Cherry Kadın Roll On Deodorant içeriğinde bulunan taze kiraz kokusu ile sizi canlandırırken 48 saate kadar terleme ve ter kokusunu engeller. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanımı: Roll onu koltuk altınızı temizledikten sonra uygulayınız.

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Aluminum Chlorohydrate Alüminyum Klorohidrat Alüminyum Klorohidrat, suda çözünen tipik bir alüminyum tuzudur. Terleme önleyici mekanizması olduğundan deodoratlarda kullanılır.

Düşük

Isoceteth-20 İzoset-20 Isoceteth-20, izo-setil alkolün etoksilasyonu ile oluşturulan bir polietilen glikol eterdir; n'nin ortalama 20 değerine sahip olduğu HO(C2H4O)nC16H33 genel formülü ile. Bazı kişisel bakım ür...

Orta

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

Glyceryl Isostearate Gliseril İzostearat Kozmetikte yumuşatıcı ve koyulaştırıcı madde olarak kullanılan gliserin ve izostearik asit kısımlarının karışımıdır.

Çok İyi

Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

Maris Limus Extract Ölü Deniz Çamuru Maris Limus ekstresi Ölü deniz çamuru olarak da bilinmektedir. İçeriğinde çeşitli vitamin, mineral ve elementler bulundurur. Cilt görünümünü iyileştiren faydaları bulunmaktadır. Cilt...

İyi

Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

İyi

PEG-150 Distearate Peg-150 Distearate PEG-150 distearat, yüksek HLB'ye (18.9) sahip bir yüzey aktif maddedir. Esas olarak su içinde yağ tipi emülsiyonlar oluşturmak için kullanılır ve koyulaştırıcı görevi görür.

Orta

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

Ostrea Shell Extract İstiridye Kabuğu Ekstresi İstiridye kabuklarından elde edilen ekstredir. Kozmetik formülasyonlarda aşındırıcı ve cilt bakımı ajanı olarak kullanılır. Aşındırıcı olarak vücut yüzeyindeki kirleri uzaklaştır...

İyi

Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

İyi

Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

Ek Bilgiler Açıklama