Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

88

Stokta yok
0Yorumlar

Germe Çizgisi Kremi

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Marka:

Incia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Asiatic Acid Asiatik Asit Centella asiatica bitkisinden izole edilen aktif bileşenlerden bir tanesidir. Kozmetik ürünlerde yatıştırıcı, nemlendirici, yenileyici etkisi ve antioksidan özellikleri sebebiyle kullanılır...

Çok İyi

Madecassic Acid Madekasik Asit Centella asiatica bitkisinden izole edilen aktif bileşenlerden bir tanesidir. Cilt yenileme, yara iyileştirme ve nemlendirme özellikleri ile cilt görünümünü iyileştirir. Cildimizde radyasyon,...

Çok İyi

Asiaticoside Asiatikosit Centella Asiatica, diğer adıyla Gotu Kola olarak bilinen bitkinin ana aktif bileşenlerinden biridir. Cilt üzerinde antioksidan ve yatıştırıcı etkileri bulunmaktadır. Kolajen üretimini teşv...

İyi

Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

İyi

Linum Usitatissimum Seed Oil Keten Tohumu Yağı Ketenin kurutulmuş olgun tohumundan elde edilen yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Keten tohumu yağı, nemlendirici ve antienflamatuar olduğu tahmin edilen,...

İyi

Hypericum Perforatum Oil Sarı Kantaron Yağı Sarı kantaron yağı bitkinin yapraklarından, çiçeğinden ve sapının sabit bir yağ içerisinde bekletilmesiyle elde edilir. Antioksidan özelliğe sahip aktif bileşeniyle cildi zararlı serbes...

İyi

Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

İyi

Prunus Amygdalus Amara Kernel Oil Acı Badem Çekirdeği Yağı Prunus amygdalus amara bitkisine ait meyve tohumlarının soğuk sıkılması yöntemiyle elde edilen sabit yağdır. İçeriğinde oleik ve linoleik doymamış yağ asitleri ve α-Tocopherol bulundur...

İyi

Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

İyi

Butyrospermum Parkii Butter Unsaponifiables Shea Yağı Sabunlaşmayan Madde Sapotaceae familyasına ait olan bitkinin yağının sabunlaşan yağ asitlerinin ayrılmasıyla sabunlaşmayan kısmanın eldesiyle oluşur. Saçı ve cildi iyi durumda tutmak için kullanılır.

Çok İyi

Soybean Glycerides Soya Gliseritleri Soya gliseritleri, soya fasulyesi yağından elde edilmektedir. Soya fasulyesi gliseritleri, soya fasulyesi yağından elde edilen mono, di- ve trigliseritlerin bir karışımıdır. Soya gliseritleri...

Çok İyi

Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

İyi

Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama