Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Güneş Koruma Kremi

Marka:

Simyaevi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Melissa Officinalis Leaf Oil Melisa Yaprağı Uçucu Yağı Melisa bitkisinin yaprak ve üst kısımlarından elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmak...

İyi

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

İyi

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil Yalancı İğde Meyvesi Yağı İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

İyi

Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

İyi

Rubus Idaeus Seed Oil Ahududu Çekirdeği Yağı Rubus idaeus bitkisi çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi sonucunda elde edilen sabit yağıdır. Meyve kırmızı rengini antosiyaninler olarak bilinen antioksidan bileşiklerin varlığından al...

İyi

Bixa Orellana Seed Extract Ruj Çalısı Tohum Ekstresi Bixa orellana çalışının meyve çekirdeklerinden elde edilen bir ekstredir. Karotenoidlerce zengin kırmızı-turuncu renkli etli meyvenin içerisinde birçok tohum yer almaktadır. Antioksidan et...

İyi

Cetearyl Olivate Setearil Olivat Zeytin yağı ile türetilmiş bir maddedir. Setearil alkolden ve zeytinyağının yağ asitlerinden meydana gelir. Genellikle Sorbitan Olivate ile birleştirilip kisi birlikte Olivem 1000 adlı iyi b...

İyi

Fructooligosaccharides Fruktooligosakkaritler Fruktooligosakkaritler (FOS), soğan, hindiba, sarımsak, kuşkonmaz, muz, enginar gibi bitkilerde doğal olarak bulunan oligosakkaritlerdir. Beta (2-1) bağları ile bağlanan doğrusal fruktoz birim...

Çok İyi

Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

İyi

Polyhydroxystearic Acid Polihidroksistearik Asit Polihidroksistearik asit, hint yağından elde edilen yumuşak bir mumdur. Kozmetik ürünlerde kıvam verici, emülsiyon stabilitazörü ve süspansiyon ajanı gibi çeşitli fonksiyonları yerine ge...

İyi

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate Leuconostoc/Turp Kökü Ferment Filtresi Kepek önleyici: Kepekle savaşmaya yardımcı olur Antimikrobiyal: Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve mikropların gelişmesine karşı koyar.

İyi

Beta Vulgaris Root Extract Pancar Kökü Ekstresi Pancar bitkisinden elde edilen bir renk pigmentidir. Kozmetik ürünlerde güzel bir kırmızı renk elde etmek için kullanılır.

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Phenethyl Alcohol Fenetil Alkol Kozmetik ürünlerde maskeleme bileşeni olarak kullanılan fenetil alkol, renksiz şeffaf, hafif viskoz bir sıvıdır. Fenetil alkol ürüne koku verir ve kokusu güle benzemektedir.

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

İyi

Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama