Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Haşır Huşur Cilt Bakım Merhemi Haşır Huşur 2+

Marka:

Badecanlar

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

İyi

Euphorbia Cerifera Cera Candelilla Mumu Candelilla mumu, kandelilla çalılarının yapraklarından elde edilen bitkisel bir mumdur. Genellikle bariyer koruması ve yumuşatma özellikleri sebebiyle kullanılır. Kozmetik ürün formülasyo...

İyi

Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

İyi

Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

İyi

Borago Officinalis Seed Oil Hodan Tohumu Yağı Hodan tohumunun soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde bir omega-6 yağ asidi olan gama-Linolenik Asit (GLA) bulunur. GLA, cilt sağlığının ve bariyer fonksiyonun...

İyi

Calophyllum Inophyllum Seed Oil Tamanu Çekirdeği Yağı Kozmetik ve güzellik endüstrisi, ürünlerinde uzun süredir Calophyllum Inophyllum Tohum Yağı kullanmaktadır. Bu yağ, dünyanın dört bir yanındaki tropikal bölgelere özgü Calophyllum Inop...

İyi

Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

İyi

Orbignya Oleifera Seed Oil Babassu Tohum Yağı Palmaceae familyasına ait Orbignya Oleifera bitkisinin tohumlarından elde edilen sabit yağdır. . Esas olarak laurik, miristik ve oleik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Cildi iyi durumda ...

İyi

Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

Cedrus Atlantica Bark Oil Atlas Sediri Kabuk Uçucu Yağı Atlas sediri (Cedrus atlantica), çamgiller (Pinaceae) familyasından doğal olarak Kuzey Afrika, Cezayir, Fas ve Atlas Dağlarında yetişen sedir türü. Kabuklarından elde edilen uçucu yağ kozme...

İyi

Pogostemon Cablin Leaf Oil Paçuli Yaprağı Uçucu Yağı;Tefarik Yaprağı Uçucu Yağı Pogostemon cablin bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antienflamatuar, büzücü, antiseptik özellikleri nedeniyle kozmetik ürünlerde kullanılır. Ci...

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Cymbopogon Martini Oil Palmarosa Uçucu Yağı Cymbopogon martini bitkisinin topraüstü kısımlarının buhar veya su distilasyonu yöntemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Sebum üretimini dengeleyici ve antimikrobiyal özelliklerinden ...

İyi

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

Thymus Vulgaris Oil Tıbbi Kekik Uçucu Yağı Kekik bitkisinin tamamından elde edilen uçucu yağdır. Güçlü antioksidan bileşenler içerir fakat bunun yanında hassaslaştırıcı etkisi de vardır.

İyi

Juniperus Excelsa Oil Ardıç Uçucu Yağı Juniperus Excelsa Oil cilt bütünlüğünü destekleyen, görünümünü iyileştiren ve cilt koşullarını iyileştirebilir. Anti-inflamatuar ve antioksidan özellikleri nedeniyle, tahriş olmuş c...

İyi

Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama