Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

HC Tria Keratin Destekli Kolay Tarama Spreyi - 150 ml

Marka:

HC Care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

PEG-7 Glyceryl Cocoate PEG-7 Gliseril Kokoat PEG-7 gliseril kokoat, polietilen glikol (PEG) ile hindistancevizi türevi bir temizleme ajanıdır. Yumuşatıcı, emülgatör ve yüzey aktif madde olarak formülasyonda bulunabilir.

Orta

Polyquaternium-6 Polikuaterniyum-6 Polyquaternium-6, kozmetik ürünlerde film oluşturucu olarak kullanılarak saç, tırnak ve ciltte film tabakası oluşturmayı sağlar. Bunun yanında elektriklenme önleyici olması sebebiyle saç...

Orta

Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

Cetrimonium Chloride Setrimonyum Klorür Setrimonyum klorür, antistatik özellikleri nedeniyle kozmetikte kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Katyonik bir yüzey aktif madde olduğu için suyu ve yağı dağıtır ve böylece yumuşak ve...

Çok İyi

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein Laurdimonyum Hidroksipropil Hidrolize Buğday Proteini Laurdimonyum Hidroksipropil Hidrolize Buğday Proteini, bir kuaterner amonyum klorürdür.Saç yüzeyinde koruyucu bir protein filmi oluşturabilir, saçı koruyabilir ve tercihen hasarlı saça emili...

Çok İyi

Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate Hidroksietil Setildimonyum Fosfat Hidroksietil Setildimonyum Fosfat bir kuaterner amonyum tuzudur. Saç bakımında, saç köpüğünde kondisyonlama ürünü olarak kullanıma uygundur ve ayrıca köpük stabilizatörü görevi gör...

İyi

Polyquaternium-16 Polikuaterniyum-16 Polyquaternium-16, metil vinilimidazolyum klorür ve vinilpirolidondan oluşturulan bir polimerik kuaterner amonyum tuzudur. Polyquaternium-16, antistatik (saç yüzeyindeki elektrik yükünü nötral...

Orta

Sodium Cocoamphopropionate Sodyum Kokoamfoasetat Sodyum Cocoamphopropionate, hafif meyveli bir kokuya sahip amber sıvılardır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde bu dört bileşen, şampuanların ve diğer saç ürünlerinin ve cilt temizle...

İyi

Hydrolyzed Corn Protein Hidrolize Mısır Proteini Hidrolize mısır proteini;mısır veya mısırın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi (su ile bir kimyasal bağın parçalanması) ile elde edilen proteindir. Saçın kolay taranmasını ve parla...

Çok İyi

Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

CI 42090 Parlak Mavi Fcf;Asit Mavi 9;CI 42090 Demir oksit bileşiiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

İyi

CI 16185 CI 16185 CI 16185, kozmetik ürünlerde kullanılan bir renklendirici maddedir. İngilizcede "Brilliant Blue FCF" olarak da bilinir. Kozmetik ürünlerde renk vermek, ürünlerin estetik görünümünü iyile...

Çok İyi

CI 19140 CI 19140;Pirazol Sarı Rengi CI 19140, kimyasal olarak pirazol rengi olarak sınıflandırılmıştır. Büyük çoğunluğu sentetik olarak kömür katranından veya petrolden üretilir. Sentetik kökenli sarı bir boyadır. Koz...

Çok İyi

Ek Bilgiler Açıklama