Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Sensodyne - Herbal Günlük Koruma

Marka:

Sensodyne

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

+
Hydrated Silica Silika Hidrat Silikon dioksit olarak da anlandırılır. Kozmetik ürünlerin viskozitesinin ve opaklık seviyesinin ayarlanmasında kullabılır. Mineral güneş koruyucu maddelerin kaplanması görevinde de kulla...

Çok İyi

+
Potassium Nitrate Potasyum Nitrat Potasyum nitrat, KNO3 kimyasal formülüne sahip inorganik bir tuzdur. Doğal bir nitrat kaynağıdır. Potasyum nitrat, diş macunlarında anti-hassasiyet etkisi gösteren yaygın bir aktif bileşend...

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Sodium Lauryl Sulfate Sodyum Lauril Sülfat Kısaca SLS olarak bilinen sodyum lauril sülfat kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılan temizleyici bir maddedir. Çok güçlü köpürme özelliğine sahiptir. Petrol bazlı veya hindistan ...

İyi

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Düşük

+
Aroma Aroma Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Düşük

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Sodium Saccharin Sodyum Sakkarin Sakarin şekerden yaklaşık 300 kat daha tatlıdır. Yapay tatlandırıcı olarak kullanılan form genellikle sodyum tuzu, Sodyum Sakarin'dir.Koku verici ve tatlandırıcı bir maddedir. Kozmetik ve ...

Çok İyi

+
Eucalyptus Globulus Leaf Oil Ökaliptus Yaprağı Uçucu Yağı Okaliptus ağacının yapraklarının buharla damıtılması yoluyla elde edilen yağdır. Aktif bileşenleri yapraklarda ve onlardan elde edilen yağda bulunan kokulu bitki yağıdır. Yağın cilt i...

İyi

+
Foeniculum Vulgare Oil Rezene Uçucu Yağı Tüm bitki olan Foeniculum vulgare'den (Rezene) elde edilen uçucu yağdır. Cilt ve kafa derisindeki rahatsızlığın giderilmesine yardımcı olur. Ürünün kokusunu engellemeye yardımcı olur. A...

Düşük

+
Sodium Fluoride Sodyum Florür Sodyum florür, kozmetik sektöründe ağız bakım ürünlerinde hijyen amacıyla kullanılan inorganik tipte flor tuzudur. Sıklıkla diş macunlarında, gargaralarda ve nefes tazeleyici ürünlerde...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
CI 19140 CI 19140;Pirazol Sarı Rengi CI 19140, kimyasal olarak pirazol rengi olarak sınıflandırılmıştır. Büyük çoğunluğu sentetik olarak kömür katranından veya petrolden üretilir. Sentetik kökenli sarı bir boyadır. Koz...

Çok İyi

+
CI 42090 Parlak Mavi Fcf;Asit Mavi 9;CI 42090 Demir oksit bileşiiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama