Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Abtira - HERBAL TEA - %5 BHA + %5 Niasinamid Sebum Dengeleyici ve Cilt Tonu Eşitleyici Tonik

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Jasminum Grandiflorum Flower Extract Büyük Çiçekli Yasemin Çiçeği Özü Jasminum Grandiflorum Çiçeği Özü, Jasminum grandiflorum çiçeklerinin özüdür.

İyi

+
Tilia Cordata Flower Water Ihlamur Çiçeği Suyu;Ihlamur Çiçeği Hidrolatı Tilia cordata bitkisinin çiçekli kısımlarından uçucu yağ elde edilirken altında kalan aromatik sudur. Bitkinin antibakteriyel, büzücü ve antiinflamatuar etkileri bulunmaktadır. Ayrıca bir...

İyi

+
Salix Alba Bark Extract Ak Söğüt Kabuk Ekstresi Salicaceae familyasına ait olan Salix Alba ( Ak Söğüt) bitkisinin kabuklarından elde edilen ekstredir. Söğürt kabuklarının romatizmal ağrıları gidermek için kızılderililer tarafından ...

İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

İyi

+
Hamamelis Virginiana Water Hamamelis Virginiana Suyu Cadı Fındığı Suyu Sıkılaştırıcı: Cildin gözeneklerini sıkılaştırmaya yardımcı olur. Saç kremi: Saçı kolay taranır, esnek, yumuşak ve parlak bırakır ve/veya hacim, hafiflik ve parlaklık verir Cilt b...

İyi

+
Origanum Majorana Leaf Extract Mercanköşk Yaprak Ekstresi Origanum majorana bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Antioksidan bakımından zengindir. Çevreden gelen toksinlere ve kirleticilere maruz kalınması nedeniyle hücrelerde oluşan se...

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate Leuconostoc/Turp Kökü Ferment Filtresi Kepek önleyici: Kepekle savaşmaya yardımcı olur Antimikrobiyal: Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve mikropların gelişmesine karşı koyar.

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

+
Chlorophyllin-Copper Complex Klorofilin-Bakır Kompleksi Klorofilin-Bakır Kompleksi, klorofilden metil ve fitil ester gruplarının alkali ile ve magnezyumun bakır ile değiştirilmesiyle elde edilir. Klorofilin-Bakır Kompleksi, kozmetik ürünlerde iste...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama